طرز تهیه بلالوت
آموزش آشپزی

طرز تهیه بلالوت، دسر خوشمزه جنوبی

1.08Kبازدید

یکی از خوراک‌های بسیار خوشمزه که در بندرعباس بسیار شهرت دارد، بلالوت یا بلالیت است. جالب است بدانیدکه اگر به هند سفر کنید، این خوراک را که با رشته فرنگی (ورمیشل) تهیه می‌شود، به عنوان یکی از دسر‌های محبوب در میان مردم این کشور خواهید یافت.

طرز تهیه بلالوت

مواد لازم

رشته فرنگی (ورمیشل)
۱/۲ بسته شکر
۱/۴ پیمانه گلاب
۲ قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم

طرز تهیه دسر بلالوت

۱. در یک قابلمه آب را جوش بیاورید و به مدت ۳-۴ دقیقه رشته را در آن بپزید؛ و آب کش کنید. رشته را کمی سفت بردارید، چون اگر کاملا نرم باشد، بعد از اضافه کردن شکر شفته خواهد شد.

۲. کف قابلمه مقداری روغن یا کره بریزید و یک لایه رشته روی آن‌ها بریزید و اندکی شکر روی رشته بپاشید. سپس بقیه رشته را ریخته و باقیمانده‌ی شکر را به همراه گلاب و کمی روغن روی آن بریزید و با هم مخلوط کنید.

۳. سپس کمی زعفران دم کرده روی آن بریزید. در قابلمه را گذاشته و صبر کنید تا برای مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه روی شعله ملایم دم بکشد.

از ته دیگ خوشمزه این غذا که با شکر کاراملی شده واقعا نمی‌شه گذشت.

میزان شکر این غذا سلیقه‌ای هست.

منبع : سرآشپز پاپیون

نظر بدهید