طرز تهیه باسلوق مخصوص ارومیه
آموزش آشپزی

طرز تهیه باسلوق مخصوص ارومیه

2.25Kبازدید

طرز تهیه باسلوق مخصوص ارومیه یکی از انواع شیرینی این شهر که بسیار لذیذ است.

طرز تهیه باسلوق مخصوص ارومیه

مواد لازم برای باسلوق مخصوص ارومیه :

نشاسته (ترجیحا خانگی باشد) یک لیوان

آب سه لیوان

شیره انگور 2 لیوان

گلاب 2 قاشق غذاخوری

شکر در صورت تمایل نصف لیوان

گردو نصف لیوان

 

طرز تهیه باسلوق مخصوص ارومیه :

همه مواد را داخل قابلمه مناسب بریزید و هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند. سپس روی شعله ملایم گاز هم می زنیم تا به غلظت فرنی برسد در این مرحله شعله گاز را کم می کنید و هم بزنید تا خوب طلایی رنگ شود و به اصطلاحی سرخ شود و یک خرده هم سفتر از فرنی بعد داخل ظرف و یا قالب مورد نظر بریزید با گردو و پودر نارگیل و یا با هر چیزی که خواستید تزیین کنید.

 

نکاتی برای تهیه باسلوق مخصوص ارومیه :

به جای گلاب از می توانید از عرق بادرنجبو و یا بیدمشک استفاده کنید.

در صورت تمایل می توانید گردو را کم یا زیاد کنید.

 

گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

نظر بدهید