اسلایس خرما با رویه شکلاتی
آموزش آشپزی

طرز تهیه اسلایس خرما با رویه شکلاتی

69بازدید

اسلایس خرما با رویه شکلاتی مناسب برای عصرونه با چایی ، یک عصرونه سالم و خوشمزه

اسلایس خرما با رویه شکلاتی

مواد لازم :

خرمای هسته گرفته 400گرم
مغزگردو،بادام،پسته،فندق ازهرکدوم 25 گرم
کنجدسفید یک قاشق غذاخوری
بیسکوییت پتی بور 6عدد پودر شده
خامه صبحانه 200گرم
شکلات تخته ای 200گرم
پودرژلاتین 1ق.غ
آب سردنصف لیوان

طرز تهیه :

درابتدا قالب را سلفون بکشید (من از ظرف پیرکس مستطیلی استفاده کردم)

خرمای هسته گرفته را به همراه مغزیجات چرخ کنید و کنجد و پودر بیسکوییت را اضافه و خوب ورز دهید تاکاملا یکدست شود

موادراکف قالب ریخته وب اپشت قاشق کمی چرب خوب صاف کنید و قالب را در یخچال بگذارید.

در این فاصله خامه را درون ظرفی ریخته روی حرارت ملایم یا یک دقیقه در مایکروفر گذاشته

همین که کناره های ظرف شروع به حباب زدن کرد شکلات خردشده را بیفزایید و هم بزنید تا شکلات ذوب شود

سس شکلاتیمون آمادست و میزاریم کنار و میریم سراغ ژلاتین .

یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را روی نصف لیوان آب میپاشیم و روی حرارت میزاریم تا ژلاتین در آب حل شود

و نهایتا به سس شکلاتیمون اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم

شکلات را برروی خرماها ریخته و بمدت دو ساعت در یخچال بگذارید تا ببندد بعد از آن به اندازه دلخواه برش زده و تزیین میکنیم .

 

 

نظر بدهید