آش سبزی شیراز
آموزش آشپزی

طرز تهیه آش سبزی شیراز

138بازدید

آش سبزی شیراز یه آش خوشمزه و پر و پیمونه که برای صبحانه استفاده میشه و با پیاز داغ و فلفل سیاه تزیین و با لیمو ترش سرو میشه .

آش سبزی شیراز

مواد لازم:

برنج ُیک و نیم پیمانه

گوشت گوسفندی نیم تا یک کیلو

نخود و لوبیاوعدس هر کدام نصف پیمانه

تره نیم کیلو (درشت خورد بشه)

ترخون چهار تا پنج ق.غ (میتونید از ترخون خشک هم استفاده کنید)

طرز تهیه :

لوبیا و نخود رو از شب قبل خیس میکنیم و بعد از خیس خوردن میپزیم عدس رو هم جداگانه میپزیم گوشت گوسفندی رو هم با یک عدد پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه در کمی روغن تفت میدیم و با آب زیاد میپزیم و گوشت رو جدا کرده و با گوشت کوب میکوبیم چون کوبیده شدن گوشت به کشدار شدن آش کمک میکنه برنج رو از قبل خیس میکنیم و بعد از خیس خوردن با دست بین انگشتان دونه های برنج رو له میکنیم تا نیم دانه بشن یک عدد پیاز رو در کمی روغن تفت میدیم سبزی ها رو اضافه کرده و به همراه زردچوبه و کمی فلفل تفت میدیم(حدود یک دقیقه) و سپس آب گوشت و سه چهار لیوان آب(در صورتیکه آب گوشت کم باشه ) و برنج رو اضافه کرده و اجازه میدیم تا دونه های برنج کاملا شفته بشن و به اصطلاح وا بره سپس حبوبات پخته شده و گوشت کوبیده شده و نمک رو اضافه کرده و حرارت رو ملایم میکنیم تا حداقل دو سه ساعت آش کاملا جا بیفته و کشدار بشه در حین پخت مرتب بهش سر میزنیم و آش رو هم میزنیم تا آش ته نگیره و حسابی کشدار و جا افتاده بشه و در آخر هم با پیاز داغ و فلفل سیاه تزیین کرده و نوش جان میکنیم.

منبع : foruzan_azizi

نظر بدهید