قند نارگیل دو رنگ، مناسب پذیرایی عید
آموزش آشپزی

طرزتهیه قند نارگیل دو رنگ، مناسب پذیرایی عید

284بازدید

این شیرینی های خاص بسیار خوشمزه هستند و سریع هم آماده می شوند.

قند نارگیل دو رنگ، مناسب پذیرایی عید

مواد لازم قند نارگیل دو رنگ :

پودر نارگیل 180 گرم

کرم تارتار یک چهارم قاشق چایخوری

سفیده تخم مرغ یک عدد

پودر شکر 400 گرم

شیرعسلی یک سوم پیمانه

اسانس مقداری

رنگ خوراکی مقداری

 

طرز تهیه قند نارگیل دو رنگ :

قالب مستطیل 28×10 سانتیمتری را با فویل بپوشانید.

پودر نارگیل را داخل دستگاه غذاساز بریزید و به مدت یک دقیقه دستگاه را روشن کنید.

سپس پودر شکر و کرم تارتار را داخل دستگاه ریخته و مجددا یک دقیقه هم بزنید.

سپس شیرعسلی و سفیده را نیز اضافه کرده مجددا دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خمیر درآید.

 

خمیر را به 2 قسمت مساوی تقسیم کنید و به یک قسمت آن رنگ خوراکی و اسانس اضافه کنید و یک قسمت آن را به صورت ساده استفاده کنید.

لایه سفید را داخل قالب پهن کنید و بلافاصله لایه رنگی را روی آن پهن کرده و سطح آن را صاف کنید.

 

روی آن را بپوشانید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.

سپس از یخچال خارج کرده و ابتدا از عرض آن را به دو قسمت تقسیم کرده و برش دهید.

سپس به صورت برش های یک سانتیمتری برش داده و در ظرف بچینید.

روی آن را بپوشانید و در دمای محیط نگهداری کنید.

دقت کنید این شیرینی برای مدت زمان طولانی قابل نگهداری است.

 

منبع : ماهنامه کیک و شیرینی – bartarinha.ir

 

نظر بدهید