طرز تهیه شیرینی ژله ای
آموزش آشپزی

شیرینی ژله ای، بدون نیاز به فر

1.77Kبازدید

امروز تصمیم داریم مراحل تهیه‌ی یک شیرینی ژله‌ای بدون نیاز به فر را به شما آموزش دهیم.

این شیرینی می‌تواند با ژله‌هایی با طعم‌های گوناگون تهیه شود. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی این شیرینی ژله‌ای، با ما همراه باشید.

مواد لازم:

پودر ژله: دو بسته
شیر: سه پیمانه
شکر: یک چهارم پیمانه
نشاسته: چهار قاشق غذاخوری
بیسکویت ساده: به تعداد مورد نیاز (یک بسته برای این مقدار مواد، کافی است)

طرز تهیه شیرینی ژله ای

طرز تهیه شیرینی ژله ای:

ژله‌ها را با توجه به دستور روی بسته‌ی آنها آماده می‌کنیم و پس از آنکه کمی خنک شدند، آن را به مدت بیست دقیقه در فریزر قرار می‌دهیم تا کمی خود را بگیرد.
شیر و شکر را در ظرفی ریخته و پس از مخلوط کردن، روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم. نشاسته را در یک لیوان آب سرد حل کرده و به مخلوط شیر و شکر اضافه می‌کنیم. مواد را به آرامی مخلوط می‌کنیم تا غلیظ شوند سپس حرارت را خاموش می‌کنیم.
در ظرفی مناسب بیسکویت‌ها را کنار یکدیگر می‌چینیم سپس با فرنی آماده شده روی آنها را کاملا می‌پوشانیم. سطح مواد را کاملا صاف می‌کنیم.
ژله را که کمی خودش را گرفته بود، روی سطح فرنی ریخته و آن را صاف می‌کنیم. اگر از مواد اضافه آمد، این کار را باز هم تکرار می‌کنیم تا شیرینی ما، چندطبقه شود.
ظرف حاوی شیرینی‌های ژله‌ای را به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار می‌دهیم.
پس از گذشت این زمان، شیرینی‌ها را به دلخواه برش داده، در ظرف مناسبی قرار داده و سرو می‌کنیم.
روی شیرینی‌ها را به دلخواه با تکه‌های میوه تزیین می‌کنیم.

ترجمه و تنظیم: تابناک باتو

نظر بدهید