شیرینی پفکی گردویی
آموزش آشپزی

شیرینی پفکی گردویی

86بازدید

طرز تهیه شیرینی خوشمزه و ترد پفکی گردویی

شیرینی پفکی گردویی

مواد لازم:

پودر قند الک شده 75 گرم
وانیل یک پنسه
زرده تخم مرغ 3 عدد
پودر هل سبز الک شده 1/4 قاشق چایخوری سرخالی
آب لیموترش 1/4 قاشق چایخوری
آرد یک قاشق چایخوری (در صورت تمایل)
گردو نیمکوب یا خیلی ریز خرد شده 60 تا 100 گرم
پودر پسته جهت تزئین

طرز تهیه:

یک سینی بزرگ فر را با ورق سیلیکونی یا کاغذ روغنی بپوشانید.
پودر قند ،وانیل و زرده های تخم مرغ را با همزن برقی هم بزنید تا کاملا سفید رنگ ،غلیظ و کشدار شده،اگر مقداری از آنرا برداشته و مجددا به ظرف برگردانیم مانند روبان روی هم چین بخورد.بیش از این مواد را هم نزنید
پودر هل و آب لیموترش را اضافه کرده و مجددا در حد مخلوط شدن هم بزنید.
در صورت تمایل آرد را اضافه کنید و هم بزنید
همزن را خاموش کرده و گردوها را اضافه کنید و مواد را با قاشق مخلوط کنید.
فر ر روی 130 تا 150 درجه سانتی گراد روشن کنید.از مواد به اندازه یک قاشق چایخوری کوچک برداشته و به فاصله 2 سانت از هم روی سینی فر بریزید.مواد باید کمی پهن شوند.
بعد کمی پودر پسته روی آن بریزید.سینی را به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر قرار دهید.تا شیرینی ها کمی پهن و پف کرده بشوند و به سینی نچسبند.و رنگ روی شیرینی لیموئی ملایم مانده تغییر رنگ چندانی نداشته باشد .

نکته : یک پنسه مقداری است که بین انگشتان شست و سبابه جای می گیرد.

رسپی : مژگان جاودانی

نظر بدهید