دستور کیک رولى نوتلا
آموزش آشپزی

دستور کیک رولى نوتلا

108بازدید

امروز آموزش یه کیک رولى نوتلاى بى نهایت خوشمزه رو داریم

دستور کیک رولى نوتلا

مواد لازم :

تخم مرغ ۴ عدد
آب ١/٣ پیمانه
شکر ١٢٠ گرم
پودرکاکائو ۵ ق غ
شکلات نوتلا ٣ ق غ
آرد ١٢٠ گرم
بکینگ پودر ١ ق چ
نمک نوک ق چ

سس گاناش (براى وسط رولت)

خامه ( صبحانه)٢٠٠ گرم
شکلات تلخ ٨٠ گرم

طرزتهیه :

تخم مرغ ها رو با همزن خوب میزنیم تا کف کنه ، شکر و آب رو اضافه کرده هم میزنیم ، آرد و بکینگ پودر و نمک و پودر کاکائو رو سه بار الک کرده و کم کم اضافه و با لیسک هم میزنیم در انتها نوتلا رو اضافه کرده خوب مخلوط میکنیم درقالب مستطیل شکل (ابعادقالبم٢۵*٣۵) ریخته داخل فر گرم شده ١٨٠ درجه به مدت ١۵دقیقه قرارداده بعد از پخت سینى روى کیک قرار داده تا خشک نشه از حرارت که افتاد رولش میکنیم و داخل یخچال نیم ساعت قرار داده

براى گاناش خامه رو روى حرارت قرار داده بدون جوشیدن ، از روى حرارت برداشته شکلاتهارو خرد کرده داخل خامه میریزیم و هم میزنیم سپس گاناش از حرارت افتاده رو روى کیک ریخته رول میکنیم یک ساعت داخل یخچال قرارداده بعد برش و نوووش جان .

 

منبع : fatima_moeni

نظر بدهید