دستور تهیه مربای نارنگی
آموزش آشپزی

دستور تهیه مربای نارنگی

331بازدید

دستور تهیه مربای نارنگی

مواد لازم:

نارنگی پوست نازک و ریز : 1 کیلو
پودر شکر: 4 لیوان
آب : 1 و نیم لیوان
آب لیمو ترش تازه: 1 قاشق چای خوری

برای این مربا نازک بودن پوست نارنگی ها و ریز بودنشون خیلی مهم هست . در غیر اینصورت اصلا تهیه نکنید

داخل یک ظرف بزرگ آب بریزید ، نارنگی ها رو 3 روز توی آب خنک بزارید  و هر روز چند بار آب رو تعویض کنید تا به این شکل تلخی پوست نارنگیها از بین بره

داخل یک قابلمه آب میریزیم میزاریم روی حرارت نارنگی های درسته رو میندازیم داخل آب و میزاریم آب بجوش بیاد 20 دقیقه میزاریم بجوشه و آبکش میکنیم و با آب خنک میشوریمشون و دوباره همین کار رو تکرار میکنیم و دوباره نارنگی ها رو با آب خنک ابکشی میکنیم

با یک خلال دندون یا سیخ چوبی روی نارنگی ها  چند تا سوراخ ایجاد میکنیم

شکر و آب رو میزاریم به جوش بیاد همین که جوشید نارنگی ها رو  داخل شربت میندازیم و میزاریم بجوشه

تا وقتی که غلظت شربت به حد مناسب برسه

15 دقیقه آخر آب لیمو ترش تازه رو اضافه کنید

بعد از خنک شدن میتونید داخل شیشه تمیز بریزید و نگهداری کنید .

دستور تهیه مربای نارنگی

طرز تهیه مربای نارنگی

دستور تهیه مربای نارنگی

طرز تهیه مربا نارنگی با پوست

دستور تهیه مربای نارنگی

مربا نارنگی با پوست

دستور تهیه مربای نارنگی

منبع : یمه لیلر

نظر بدهید