بیوگرافی تیلور هیل بازیگر زن زیبای سال ۲۰۱۷ 1
کافه خواندنی

بیوگرافی تیلور هیل بازیگر زن زیبای سال ۲۰۱۷

2.14Kبازدید

بیوگرافی تیلور هیل(Taylor Hill) سومین بازیگر زن زیبای سال ۲۰۱۷

تیلور ماری هیل (به انگلیسی: Taylor Marie Hill) (زاده ۵ مارس ۱۹۹۶) مدل آمریکایی است.

نام اصلی : تیلور ماری هیل Taylor Marie Hill
تاریخ تولد : ۵ مارس ۱۹۹۶ ‏(۲۰ سال)
محل تولد : دنور، کلرادو
ملیت : آمریکایی
پیشه : مدل
قد : 176  وزن : 45
رنگ مو : قهوه ای
رنگ چشم : آّبی/ سبز

بیوگرافی تیلور هیل بازیگر زن زیبای سال ۲۰۱۷

زندگینامه

تیلور ماری هیل (به انگلیسی: Taylor Marie Hill) (زاده ۵ مارس ۱۹۹۶) مدل آمریکایی است. وی مدل آمریکایی و فرشته زیبایی فعلی ویکتوریا از سال ۲۰۱۵ تا به حال است.وی در Palatine، ایلینوی متولد و بزرگ شده ایالت کلرادو می باشد در آغاز کار در سال های اولیه عضو تیم ژیمناستیک شهرش بود این مدل آمریکایی سه خواهر و برادر است وی از دبیرستان کلرادو فارغ التحصیل شده است.ماری هیل وقتی که ۱۴ سال شن داشت توسط یک عکاس به نام جیم اردن کشف شد و استعداد مدل بودن او رو شد البته اضافه کردن کاتالوگ وی در مبارزات انتخاباتی باعث مشهور شدن وی شد .

زیباترین بازیگران زن سال 2017

معرفی برند «رالف لورن»، جواهرات زنانه
رالف لورن «Ralph Lauren» شرکت آمریکایی فعال در زمینه مد و پوشاک است که در سال ۱۹۶۷ در نیویورک تاسیس شد. این شرکت مالک برندهایی نظیر پولو و کلاب موناکو می‌باشد.موسس این شرکت رالف لورن «Ralph Lauren» یک طراح مد و میلیاردر اهل ایالات متحده آمریکا است که به خاطر برندش « Polo Ralph Lauren» مشهور است. او با ثروتی بالغ بر ۶/۴ میلیارد دلار، توسط مجله «فوربز» صد و هفتاد و سومین فرد ثروتمند دنیا در سال ۲۰۱۰ معرفی شد.

بیوگرافی تیلور هیل بازیگر زن زیبای سال ۲۰۱۷

Filmography
2013     Hollywood Temptations
2016     The Neon Demon

Television
2014     Victoria’s Secret Fashion Show     Herself     TV Special
2015     Victoria’s Secret Fashion Show     Herself     TV Special
2016     The Victoria’s Secret Swim Special     Herself     TV Special
2016      The Fashion Fund     Herself     TV Series
2016   Young Holly

منبع: کافی نت

نظر بدهید