آموزش پخت نان کشمش و گردو 3
آموزش آشپزی

آموزش پخت نان کشمش و گردو

315بازدید

آموزش پخت نان کشمش و گردو

آموزش پخت نان کشمش و گردو

مواد لازم استارتر

آرد نول   ۱ پیمانه
آب سرد   ۱/۲ پیمانه
خمیر مایه فوری   ۱/۱۶ قاشق چایخوری

مواد لازم خمیر

تمامی استارتر
آب     ۲/۳  پیمانه
آرد نول     ۲ و ۲/۳ پیمانه
کره         ۱/۴ پیمانه(۶۰ گرم)
تخم مرغ  ۱ عدد بزرگ
شکر  ۲ قاشق غذاخوری
خمیر مایه فوری  ۲ قاشق چایخوری
نمک   ۱ و ۱/۴ قاشق چایخوری

 مواد داخل خمیر

گردو خورد شده  ۱ پیمانه
کشمش     ۳/۴  پیمانه
خرما خورد شده   ۳/۴ پیمانه

مواد رومال

آب    ۱ قاشق غذاخوری
شکر  ۱ قاشق  غذاخوری

دمای فر    ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۹۰ درجه سانتیگراد
مدت پخت  ۳۵ دقیقه
سرو      ۸ تا ۱۰ نفر

آموزش پخت نان کشمش و گردو
روش تهیه

ابتدا مواد استارتر رو مخلوط کنید ، در ظرف دربسته یک شب تا صبح در دمای محیط بماند

بعد این مدت مواد خمیر را مخلوط کنید به این ترتیب:

کره رو روی حرارت کم باز کنید، بگذارید سرد شود و سپس تخم مرغ را به کره افزوده و هم بزنید یکدست شود ،

سپس استارتر آماده شده را نیز مخلوط و هم بزنید

حالا این مخلوط را به مواد خشک که الک شده و در ظرف گودی آماده کردید افزوده ورز دهید حدودا یک ربع تا نیم ساعت .

با همزن برقی حدودا ۱۰ دقیقه خمیر را جمع کنید در ظرفی که چرب شده بگذارید و روش را بپوشانید تا یک ساعت

بعد یک ساعت مغزها و میوه ها را به خمیر بیفزایید ورز دهید تا یکنواخت پخش شوند و به شکل دایره ای به قطر

حدودی ۲۲ سانت و در قالب گرد همین سایز قرار دهید. نیم ساعت استراحت دهید ، رومال را بزنید و در فر داغ بگذارید

تا رویه طلایی شود. بعد ۵ دقیقه از قالب خارج کنید تا سرد شود

 

منبع : امیرفان

نظر بدهید