آموزش طرز تهیه شفتالی
آموزش آشپزی

آموزش طرز تهیه شفتالی

232بازدید

شفتالی یک نوع کباب است که به عنوان غذای محلی در شمال قبرس و ترکیه شناخته شده است. همانطور که گفتیم این غذا یک نوع کباب است که غذای نسبتا چربی نیز میباشد.

آموزش طرز تهیه شفتالی

مواد مورد نیاز برای تهیه شفتالی :

گوشت چرخ کرده گوسفند : 500 گرم

پرده ی چربی : 500 گرم

پیاز درشت : 1 عدد

جعفری تازه : یک مشت

پودر دارچین : نصف قاشق چایخوری

نمک : 1 قاشق چایخوری

فلفل سیاه : نصف قاشق چایخوری

فلفل قرمز: 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه شفتالی :

ابتدا پرده ی چربی تهیه شده را تمیز کنید و خوب بشویید.
پیاز و جعفری را خرد کنید و گوشت، پیاز، جعفری، پودر دارچین، پودر فلفل سیاه، پرک فلفل قرمز و نمک را در یک ظرف گود بزرگ با هم مخلوط کنید.
مواد را خوب ورز دهید و اندازه ی یک گردو بردارید به شکل سوسی در بیاورید.
دور هر گوشت را پرده ی چربی بپوشانید.
حالا یکی یکی کباب ها را گریل کنید.
کباب شما آماده است.
این غذا با نان های پیتا و یا سالاد شیرازی عالی خواهد شد.
نوش جانتان.

منبع : نمکستان

نظر بدهید