موضوعات مطالب

www.idehshot.com

آموزش تهیه تارت بادمجان

آموزش آشپزی

,

پیش غذا

,

آموزش تهیه تارت بادمجان پیش غذای بسیار خوشمزه مناسب مهمانی ها مواد لازم برای تارت:…

,

آشپزی با تارت

,

آموزش

,

آموزش آشپزی

,

آموزش پیش غذا

,

آموزش پیش غذا با بادمجان

,

آموزش تارت کشک بادمجان

,

آموزش تهیه تارت

,

آموزش تهیه تارت بادمجان

,

بادمجان

,

پیش غذا

,

تارت بادمجان

,

تارت کشک بادمجان

,

تهیه تارت بادمجان

,

سایت انواع پیش غذاها

,

طرز تهیه پیش غذا

,
آموزش تهیه تارت بادمجان
آشپزی با تارت آموزش ,
آموزش آشپزی آموزش پیش غذا ,
آموزش پیش غذا با بادمجان آموزش تارت کشک بادمجان ,
آموزش تهیه تارت آموزش تهیه تارت بادمجان ,
بادمجان پیش غذا ,
تارت بادمجان تارت کشک بادمجان ,
تهیه تارت بادمجان سایت انواع پیش غذاها ,
طرز تهیه پیش غذا

آموزش تهیه تارت بادمجان پیش غذای بسیار خوشمزه مناسب مهمانی ها

آموزش تهیه تارت بادمجان

مواد لازم برای تارت:

  • کره سرد ۹۰ گرم
  • آرد ۱۳۰ گرم
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • آویشن یک قاشق چای‌خوری
  • پودرسیر یک قاشق چای‌خوری
  • آب سرد به میزان لازم (تا خمیر درست شود حدودا ۵ قاشق سوپ‌خوری)

مواد سیر و بادمجان:

  • بادمجان ۴ عدد
  • پیاز سرخ شده ۳ قاشق چای‌خوری
  • سیر تازه ۲ حبه
  • نعناع خشک ۱ قاشق چای‌خوری
  • روغن مایع ۵ قاشق سوپ‌خوری
  • کشک ۳ قاشق سوپ‌خوری

روش تهیه:

کره سرد، آرد، نمک و فلفل، آویشن و پودر سیر را درون غذاساز ریخته و کاملا مخلوط کنید تا به شکل خرده شن در بیاید.

سپس آب سرد را اضافه کنید تا خمیر درست شود و به دست نچسبد.

خمیر را درون یخچال یک ساعت استراحت دهید و سپس درون قالب‌های تارت کوچک باز کنید و حالت دهید.

خمیر را درون فر ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.

از قالب خارج نکنید تا کاملا خنک شود؛

بعد از خنک شدن از قالب خارج کنید و با مواد پرکننده پر کنید.

بادمجان‌ها را حلقه حلقه کنید و به آنها کمی نمک بزنید و کنار بگذارید تا آب بیندازد

سپس به وسیله دستمال آنها را خشک کنید.

۵ قاشق روغن درون سینی فر بریزید.

بادمجان‌ها را به روغن آغشته کنید و درون فر قرار دهید تا در مدت ۴۰ دقیقه با حرارت ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد طلایی رنگ شود.

در تابه‌ای سیر و نعنا را همراه یک قاشق روغن تفت دهید.

سپس بادمجانها را نیز اضافه کنید و روی آن را آب جوش بریزید و بگذارید تا بپزند و مزه‌دار شوند.

وقتی آب آنها کاملا کشیده شد، کشک را اضافه کنید و مجددا ۱۵ دقیقه آنها را بپزید.

در آخر پیاز سرخ شده را نیز اضافه کنید و مواد آماده شده را درون تارت‌ها بریزید و به دلخواه تزیین کنید.

نکته مهم:

به این نکته توجه کنید که آب به اندازه‌ای به بادمجان اضافه کنید که باعث شلی آن نشود و فقط بادمجان‌ها نرم شوند.

در انتها روی حرارت مرتب هم بزنید تا حالت غلیظ و کشدار پیدا کند.

 

منبع: هفت گنج

منبع عکس: ماننا

آموزش , آموزش پیش غذا , آموزش تارت کشک بادمجان , آموزش تهیه تارت بادمجان , پیش غذا , تارت کشک بادمجان , سایت انواع پیش غذاها , آشپزی با تارت آموزش آشپزی آموزش پیش غذا با بادمجان آموزش تهیه تارت بادمجان تارت بادمجان تهیه تارت بادمجان طرز تهیه پیش غذا
مطالب بیشتر در این زمینه را در دسته بندی های زیر دنبال کنید :
مدل جواهرات Nikoskoulis

مدل جواهرات،گوشواره،انگشتر،گردنبند برند Nikoskoulis از مجموعه ی ۲۰۱۶

مدل مانتو مجلسی

جدیدترین مدل های مانتو مجلسی پاییزه ایرانی از برند رسولیان سال ۹۵  Rasoulian

مدل لباس Pale Cloud

مجموعه مدل های لباس دخترانه Pale Cloud پاییز و زمستان ۲۰۱۴

مدل آرایشی مجلسی شیک

سری اول مدل های آرایشی چشم و ابرو و لب ها و صورت از میکاپ…

ست سیسمونی Noukie’s

ست وسایل سیسمونی دخترانه و پسرانه  برند Noukie’s

مدل آرایش رویایی چشم

سری دوم مدل های آرایش رویایی و زیبای چشم از میکاپ آرتیست Syo

مدل ساعت مچی Rado

مدل های جدید ساعت مچی زنانه و مردانه شیک و زیبای برند Rado

مدل زیورآلات Sophie’s Closet

سری اول از مدل زیورآلات زیبا و فانتزی برند Sophie’s Closet

آموزش بافت و آرایش مو

آموزش بافت و آرایش موی بلند به راحتی در منزل

مدل لباس زنانه مجلسی

سری اول مدل لباس زنانه مجلسی prom dress سال ۲۰۱۶ برند Jovani

سری دوم لباس مردانه Polimpier

سری دوم از لباس های مردانه بهار و تابستان ۲۰۱۴ از برند ترکیه Polimpier

مدل گردنبند طلا Alexmonroe

مدل جواهرات  طلا از برند Alexmonroe که دست ساز هستند و تمامی طرح ها الهام گرفته…

نظرات خود را از طریق فرم زیر برای ما ارسال کنید

سایر مطالب
آخرین نظرات شما
محبوب ترین ها
X
بستن تبلیغات