موضوعات مطالب

www.idehshot.com

آموزش تهیه تارت بادمجان

آموزش آشپزی

,

پیش غذا

,

آموزش تهیه تارت بادمجان پیش غذای بسیار خوشمزه مناسب مهمانی ها مواد لازم برای تارت:…

,

آشپزی با تارت

,

آموزش

,

آموزش آشپزی

,

آموزش پیش غذا

,

آموزش پیش غذا با بادمجان

,

آموزش تارت کشک بادمجان

,

آموزش تهیه تارت

,

آموزش تهیه تارت بادمجان

,

بادمجان

,

پیش غذا

,

تارت بادمجان

,

تارت کشک بادمجان

,

تهیه تارت بادمجان

,

سایت انواع پیش غذاها

,

طرز تهیه پیش غذا

,
آموزش تهیه تارت بادمجان
آشپزی با تارت آموزش ,
آموزش آشپزی آموزش پیش غذا ,
آموزش پیش غذا با بادمجان آموزش تارت کشک بادمجان ,
آموزش تهیه تارت آموزش تهیه تارت بادمجان ,
بادمجان پیش غذا ,
تارت بادمجان تارت کشک بادمجان ,
تهیه تارت بادمجان سایت انواع پیش غذاها ,
طرز تهیه پیش غذا

آموزش تهیه تارت بادمجان پیش غذای بسیار خوشمزه مناسب مهمانی ها

آموزش تهیه تارت بادمجان

مواد لازم برای تارت:

  • کره سرد ۹۰ گرم
  • آرد ۱۳۰ گرم
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • آویشن یک قاشق چای‌خوری
  • پودرسیر یک قاشق چای‌خوری
  • آب سرد به میزان لازم (تا خمیر درست شود حدودا ۵ قاشق سوپ‌خوری)

مواد سیر و بادمجان:

  • بادمجان ۴ عدد
  • پیاز سرخ شده ۳ قاشق چای‌خوری
  • سیر تازه ۲ حبه
  • نعناع خشک ۱ قاشق چای‌خوری
  • روغن مایع ۵ قاشق سوپ‌خوری
  • کشک ۳ قاشق سوپ‌خوری

روش تهیه:

کره سرد، آرد، نمک و فلفل، آویشن و پودر سیر را درون غذاساز ریخته و کاملا مخلوط کنید تا به شکل خرده شن در بیاید.

سپس آب سرد را اضافه کنید تا خمیر درست شود و به دست نچسبد.

خمیر را درون یخچال یک ساعت استراحت دهید و سپس درون قالب‌های تارت کوچک باز کنید و حالت دهید.

خمیر را درون فر ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.

از قالب خارج نکنید تا کاملا خنک شود؛

بعد از خنک شدن از قالب خارج کنید و با مواد پرکننده پر کنید.

بادمجان‌ها را حلقه حلقه کنید و به آنها کمی نمک بزنید و کنار بگذارید تا آب بیندازد

سپس به وسیله دستمال آنها را خشک کنید.

۵ قاشق روغن درون سینی فر بریزید.

بادمجان‌ها را به روغن آغشته کنید و درون فر قرار دهید تا در مدت ۴۰ دقیقه با حرارت ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد طلایی رنگ شود.

در تابه‌ای سیر و نعنا را همراه یک قاشق روغن تفت دهید.

سپس بادمجانها را نیز اضافه کنید و روی آن را آب جوش بریزید و بگذارید تا بپزند و مزه‌دار شوند.

وقتی آب آنها کاملا کشیده شد، کشک را اضافه کنید و مجددا ۱۵ دقیقه آنها را بپزید.

در آخر پیاز سرخ شده را نیز اضافه کنید و مواد آماده شده را درون تارت‌ها بریزید و به دلخواه تزیین کنید.

نکته مهم:

به این نکته توجه کنید که آب به اندازه‌ای به بادمجان اضافه کنید که باعث شلی آن نشود و فقط بادمجان‌ها نرم شوند.

در انتها روی حرارت مرتب هم بزنید تا حالت غلیظ و کشدار پیدا کند.

 

منبع: هفت گنج

منبع عکس: ماننا

آموزش , آموزش پیش غذا , آموزش تارت کشک بادمجان , آموزش تهیه تارت بادمجان , پیش غذا , تارت کشک بادمجان , سایت انواع پیش غذاها , آشپزی با تارت آموزش آشپزی آموزش پیش غذا با بادمجان آموزش تهیه تارت بادمجان تارت بادمجان تهیه تارت بادمجان طرز تهیه پیش غذا
مطالب بیشتر در این زمینه را در دسته بندی های زیر دنبال کنید :
آموزش بستن مو

مراحل نحوه گرد کردن مو در بالای سر

مدل لباس دخترانه زمستانه

جدیدترین مدل های لباس دخترانه زمستانه، مدل لباس های زمستانه دخترانه سال ۲۰۱۶/۱۷ از برند DEESHA

مدل لباس عروس دخترانه Rosaclara

سری اول مدل لباس عروس دخترانه برند Rosaclara

مدل کت و شلوار مردانه

سری اول مدل کت و شلوار مردانه Hickey Freeman

رنگ آبی در آرایش چشم

مدل هایی از کاربرد رنگ آبی در آرایش چشم

مدل زیورآلات قلبی شکل

مدل زیورآلات و جواهرات رمانتیک قلبی شکل

آموزش گلدان موزاییکی

آموزش تصویری تزیین گلدان با تکه های صدف  رنگی

مدل آرایش تابستانی

  ویدیو آموزش حرفه ای سایه زدن چشم با رنگ های شاد و روشن برای…

مدل طلای برند ایرانی Agat

مدل طلا و زیورآلات ایرانی انگشتر و دستبند طلای برند Agat Gallery

مدل آرایش برنزه

مدل هایی از آرایش صورت به سبک طلایی و برنزه  

فیلم آموزش تزیین کفش با رنگ و روبان

فیلم آموزش تزیین کفش با رنگ و روبان بسیار زیبا و متفاوت SummaryTitleفیلم آموزش تزیین…

مدل لباس مردانه NetWork

مدل های ۲۰۱۴ لباس مردانه اسپرت و کت و شلوار مردانه ی برند ترکیه ای…

نظرات خود را از طریق فرم زیر برای ما ارسال کنید

سایر مطالب
آخرین نظرات شما
محبوب ترین ها
X
بستن تبلیغات