آموزش تهیه تارت بادمجان 2
آموزش آشپزی

آموزش تهیه تارت بادمجان

479بازدید

آموزش تهیه تارت بادمجان پیش غذای بسیار خوشمزه مناسب مهمانی ها

آموزش تهیه تارت بادمجان

مواد لازم برای تارت:

  • کره سرد ۹۰ گرم
  • آرد ۱۳۰ گرم
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • آویشن یک قاشق چای‌خوری
  • پودرسیر یک قاشق چای‌خوری
  • آب سرد به میزان لازم (تا خمیر درست شود حدودا ۵ قاشق سوپ‌خوری)

مواد سیر و بادمجان:

  • بادمجان ۴ عدد
  • پیاز سرخ شده ۳ قاشق چای‌خوری
  • سیر تازه ۲ حبه
  • نعناع خشک ۱ قاشق چای‌خوری
  • روغن مایع ۵ قاشق سوپ‌خوری
  • کشک ۳ قاشق سوپ‌خوری

روش تهیه:

کره سرد، آرد، نمک و فلفل، آویشن و پودر سیر را درون غذاساز ریخته و کاملا مخلوط کنید تا به شکل خرده شن در بیاید.

سپس آب سرد را اضافه کنید تا خمیر درست شود و به دست نچسبد.

خمیر را درون یخچال یک ساعت استراحت دهید و سپس درون قالب‌های تارت کوچک باز کنید و حالت دهید.

خمیر را درون فر ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.

از قالب خارج نکنید تا کاملا خنک شود؛

بعد از خنک شدن از قالب خارج کنید و با مواد پرکننده پر کنید.

بادمجان‌ها را حلقه حلقه کنید و به آنها کمی نمک بزنید و کنار بگذارید تا آب بیندازد

سپس به وسیله دستمال آنها را خشک کنید.

۵ قاشق روغن درون سینی فر بریزید.

بادمجان‌ها را به روغن آغشته کنید و درون فر قرار دهید تا در مدت ۴۰ دقیقه با حرارت ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد طلایی رنگ شود.

در تابه‌ای سیر و نعنا را همراه یک قاشق روغن تفت دهید.

سپس بادمجانها را نیز اضافه کنید و روی آن را آب جوش بریزید و بگذارید تا بپزند و مزه‌دار شوند.

وقتی آب آنها کاملا کشیده شد، کشک را اضافه کنید و مجددا ۱۵ دقیقه آنها را بپزید.

در آخر پیاز سرخ شده را نیز اضافه کنید و مواد آماده شده را درون تارت‌ها بریزید و به دلخواه تزیین کنید.

نکته مهم:

به این نکته توجه کنید که آب به اندازه‌ای به بادمجان اضافه کنید که باعث شلی آن نشود و فقط بادمجان‌ها نرم شوند.

در انتها روی حرارت مرتب هم بزنید تا حالت غلیظ و کشدار پیدا کند.

 

منبع: هفت گنج

منبع عکس: ماننا

نظر بدهید