آموزش آشپزیشیرینی و دسر

کدو شکری؛ شیرینی پاستیلی خوشمزه

1kبازدید

کدو شکری یک جور شیرینی خوشمزه پاستیلی شکل و طعمی شبیه به میوه‌های استوایی دارد. از آن می‌توانید به جای قند یا شکلات در پذیرایی‌ها و عید نوروز استفاده کنید یا به دیگران هدیه دهید.

مواد لازم برای تهیه کدو شکری

کدو سفت ۲/۵ پیمانه (کدوتنبل)
شکر ۱ پیمانه
آبلیمو تازه ۳ قاشق غذاخوری
پوست سیب ۱ عدد
رنده پوست پرتقال نصف قاشق چایخوری

نکته: بهتر است که از سر کدو که سفت تره استفاده کنید.

شیرینی پاستیلی خوشمزه

طرز تهیه کدو شکری یا کندی کدو

ابتدا پوست کدو را ضخیم بگیرید.

کدو را به شکل مربع‌های کوچک (اندازه حبه قند) یا مستطیل‌های ۲ در یک سانت یا به اشکال دلخواه برش بزنید.

بقیه مواد را به کدو اضافه کرده و در ظرفی در بسته به مدت چند ساعت در دمای محیط استراحت می‌دهیم.

بعد از این مدت، یک شب داخل یخچال می‌گذاریم تا شکر آب بیندازد. طی این مدت چند بار هم می‌زنیم.

پوست سیب را از داخل کدو‌ها بیرون آورده و کدو‌ها را داخل قابلمه می‌ریزیم.

نصف لیوان آب می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم به مدت ۵ دقیقه با شعله ملایم بجوشد. مرتب هم می‌زنیم تا شکر حل شود.

سپس قابلمه را خاموش کرده و دو سه ساعت صبر می‌کنیم تا مواد با در بسته خنک شوند.

اینکار را ۳ تا ۴ مرتبه تکرار می‌کنیم تا شربت کدو‌ها حسابی غلیظ شده و قوام آید.

سپس به مدت ۲ تا ۳ ساعت می‌گذاریم داخل شربت باقی بماند.

بعد زیر قابلمه را روشن می‌کنیم تا کمی داغ شود، کدو‌ها را داخل صافی می‌ریزیم تا شربت جدا شود.

این مرحله حدود ۳ ساعت زمان می‌برد.

کدو‌ها را داخل شکر زده و در یک سبد می‌چینیم. یک پارچه نازک رویش کشیده و اجازه می‌دهیم تا خشک شوند.

می‌توانیم به جای شکر کدو‌ها را پس از خشک شدن در پودر قند بغلطانیم.

نکات

این کدو شکری‌های خوشمزه جایگزین مناسبی برای قند چای هستند.

ممکن است خشک شدن کدو‌ها سه یا چهار روز طول بکشد.

در یخچال به مدت یک ماه و در فریزر تا چند ماه قابل نگهداری است.

منبع : تصویر زندگی

نظر بدهید