آموزش آشپزیپیش غذا

هوموس لوبیا قرمز، خوشمزه و پرطرفدار

8بازدید

هوموس لوبیا قرمز (حمص)، یکی از انواع غذا‌های خوشمزه و پرطرفدار می‌باشد که با مواد دردسترس و ساده تهیه می‌شود. می‌توانید این غذای خوشمزه و سالم را به راحتی و سریع در منزل طبخ و سرو کنید. لوبیا قرمز سرشار از پروتئین و آنتی اکسیدان بوده که به همراه آب لیمو که دارای ویتامین ث می‌باشد و در ترکیب سایر مواد مغذی، یک غذای سالم و مقوی را تدارک خواهید دید. همچنین می‌توانید برای تزیین هوموس لوبیا قرمز از دانه کنجد، روغن زیتون و پودر فلفل سیاه نیز استفاده کنید.

مواد لازم

لوبیا قرمز: ۱ لیوان
نخود: ۱ لیوان
سیر: ۲ حبه
جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو: ۳ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
پودر زیره: نصف قاشق چایخوری
روغن کنجد: ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

هوموس لوبیا قرمز

مراحل

ابتدا لوبیا قرمز و نخود را شسته و به مدت ۲ ساعت در زودپز بگذارید تا بپزد.

سپس لوبیا و نخود را در میکسر بریزید و آماده کنید.

لوبیا قرمز و نخود را در یک ظرف بریزید و جعفری خرد شده و آب لیمو را اضافه و مخلوط کنید.

سیر‌ها را نیز ریز خرد کنید و به مخلوط لوبیا اضافه کنید.

سپس روغن زیتون، پودر زیره، روغن کنجد و ادویه‌ها را نیز اضافه و مخلوط کنید.

می‌توانید کمی آب نخود و لوبیا را نیز به مخلوط اضافه کنید تا غلیظ شود.

مواد را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید.

می‌توانید هوموس لوبیا قرمز را با نان تافتون سرو کنید.

غذالند

نظر بدهید