آموزش آشپزیغذاهای ایرانی

نحوه پخت برنج قهوه ای

1.5kبازدید

دانه‌ی کامل برنج چندین لایه دارد که اگر فقط لایه‌ی بیرونی آن را جدا کنیم، آنچه به‌دست می‌آوریم برنج قهوه‌ ای نامیده می‌شود. این ماده‌ی خوراکی جزو غلات سبوس‌داری است که مواد مغذی خود را حفظ کرده، از برنج سفید خوش‌خوراک‌تر است و عطر و طعم بهتری هم دارد.

از خواص برنج قهوه ای همین بس که عملکرد سیستم قلب و عروق، دستگاه گوارش، مغز و سیستم عصبی را بهبود می‌بخشد. این ماده‌ی غذایی با آنتی‌اکسیدان‌های قوی که دارد روی طیف وسیعی از بیماری‌ها مثل فشارخون بالا، کلسترول، استرس، افسردگی و ناراحتی‌های پوستی تأثیر مثبت دارد.

مواد لازم برای پخت برنج قهوه ای

  • ۱ پیمانه برنج قهوه ای
  • ۲ الی ۲ و نیم پیمانه آب
  • ۱ قاشق مرباخوری روغن زیتون بی بو یا روغن آفتابگردان
  • نمک به مقدار لازم

نحوه پخت برنج قهوه ای

مراحل پخت برنج قهوه ای

ابتدا برنج قهوه ای رو داخل یه آبکش بریزین و با آب سرد آبکشی کنین.

نحوه پخت برنج قهوه ای

حالا روغن رو داخل یه قابلمه روی حرارت متوسط بریزین و برنج رو اضافه کنین و چند دقیقه با روغن تفتش بدین تا بوی برنج بلند بشه. این تفت دادن به طعم نهایی بهتر برنج کمک میکنه.

نحوه پخت برنج قهوه ای

بعد آب و نمک رو اضافه کرده و مخلوط رو هم بزنین.

نحوه پخت برنج قهوه ای

اجازه بدین تا آب جوش بیاد حالا حرارت رو کم کنین و در قابلمه رو بدون دم کنی ببندین و اجازه بدین تا برنج برای حدود ۴۵ دقیقه بپزه.

نحوه پخت برنج قهوه ای

بعد از گذشت این مدت برنج رو چک کنین اگه آبش کاملا کشیده شده بود و برنج هم نرم و پخته شده بود آماده است. حالا دوباره درشو بذارین حرارت رو خاموش کنین و بذارین برنج برای ۵ دقیقه داخل قابلمه بمونه این کار باعث میشه تا برنج حالت آبکی نداشته باشه.

نحوه پخت برنج قهوه ای

حالا برنج قهوه ای پخته شما برای استفاده در انواع غذاها حاضره …

نحوه پخت برنج قهوه ای

منبع: دونفره

 

نظر بدهید