آموزش آشپزیپیش غذاغذاهای خارجی

لازانیا اسفناج؛ بدون گوشت اما خوشمزه

1.4kبازدید

لازانیا رو همه دوست دارن، اما معمولا بیشترمون لازانیا رو با گوشت یا کالباس درست میکنیم و کمتر شده که از انواع گوشت داخلش استفاده نکنیم. ولی در این مطلب طرز تهیه لازانیا با اسفناج رو براتون میذاریم که با اینکه گوشت نداره خیلی خیلی لذیذ و خوشمزه است. پیشنهاد میکنیم حتما امتحانش کنین.

طرز تهیه لازانیا اسفناج

مواد لازم به ازای هر ۵ ورق لازانیا

اسفناج خرد شده: ۴ پیمانه
سیر رنده شده: ۱/۲ قاشق چایخوری
پیاز داغ: ۱ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی: ۳ عدد
کره: ۲۰ گرم
رب گوجه: ۱ قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان: ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا:‌به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه

برای تهیه این لازانیا کافیه تا ابتدا اسفناج رو بپزیم پس داخل یه قابلمه میریزیمش و در قابلمه رو میبندیم و اجازه میدیم تا بپزه و آب اضافیش بره.

وقتی اسفناج پخت بهش سیر رنده شده و به مقدار کافی نمک اضافه میکنیم.

اسفناج رو با سیر کمی تفت میدیم تا مزه هاشون به خورد هم بره. دیگه اسفناج حاضره.

حالا باید سس گوجه‌ی لازانیا رو حاضر کنیم. پس کره، پیاز داغ، مقداری نمک و رب رو داخل ماهیتابه میریزیم و با هم تفت میدیم تا رب کمی سرخ بشه.

بعد گوجه فرنگی‌هایی که پوره شون رو کردیم رو به مواد اضافه میکنیم.

حالا مواد رو باز با هم تفت میدیم تا گوجه‌ها کمی بپزن. دیگه سس هم حاضره و باید لازانیا رو داخل ظرف بچینیم.

کف ظرف مورد نظرمون رو چرب میکینیم و بعد یک ورق لازانیا رو کف ظرف میذاریم.

حالا مقداری از سس رو روی ورق پخش میکنیم. بعد اسفناج پخته میذاریم.

حالا نوبت اضافه کردن کمی پنیر پارمزانه، مراحل رو همینطور ادامه میدیم تا تمام ورق هارو روی هم بچینیم.

در نهایت روی مواد رو کاملا با پنیر پیتزا میپوشونیم.

حالا ظرف رو برای مدت سه ربع تا یک ساعت داخل فر میذاریم تا خوب بپزه و پنج دقیقه نهایی هم گریل رو روشن میکنیم تا روی لازانیا برشته بشه.

منبع : برترین ها

نظر بدهید