فیلم آموزش پخت کیک گلابی و گردو بسیار خوشمزه
مواد لازم : آرد دو پیمانه-شکر قهوه ای یک پیمانه-خامه ترش یک پیمانه -تخم مرغ دو عدد-روغن مایه سه چهارم پیمانه -عصاره وانیل یک قاشق چایخوری -بکینگ پودر یک چهارم قاشق چایخوری – گلابی ورقه شده یک عدد بزرگ – گردوی خورد شده یک پیمانه
روش تهیه : ابتدا تخم مرغ ها را با همزن می زنیم تا بافت آن یکدست شود .. شکر را اضافه کرده و آنقدر می زنیم تا حالتی از گوله در آن نباشد .. کم کم روغن رو اضافه و بعد وانیل را به مواد اضافه می کنیم .. خامه ترش را اضافه می کنیم .. خامه ترش بافت کیک را نرم و طعم خوبی به آن می دهد ..
مایع کیک را خوب هم زده و آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط و به مایع اضافه می کنیم .. خوب هم زده و در نهایت گردوی خورد شده را به آن اضافه می کنیم
در ظرف و قالب بیست سانتی که از قبل آن را با کاغذ روغنی پوشانده ایم , مواد را در آن می ریزیم .. ورقه های گلابی را روی سطح کیک چیده و باقی گردوهای خورد شده را روی آن بریزید و به مدت 45 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار می دهیم ..
بعد از پخت کیک باید ابتدا خنک شده و بعد از داخل قالب جدا کنیم ..