مواد لازم
شکلات سفید۳۰۰ گرم
شیر عسلی۲۰۰ گرم
پسته خام۱۰۰ گرم
کشمش۱۰۰ گرم
نمک۲ پنس
طرز تهیه فاج پسته و کشمش
نصف یک قابلمه متوسط رو آب بریزید و بزارید جوش بیاد شكلاتها رو خرد كنين و توي يه کاسه یا قابلمه كوچيك بريزين.و داخل قابلمه بزرگتر قرار بدید مواظب باشید آب داخل شکلات نره
بعد از اینکه شکلات ذوب شد شير عسل و نمك رو اضافه كنين و روي حرارت كم قرار بدين تا مواد ذوب شن و مخلوط غليظي بدست بياد.
حالا مواد رواز روي حرارت بردارين و پسته خرد شده و کشمش دو نیم شده رو اضافه كنين و هم بزنين تا قاطي شن با مواد..
کف به قالب مربع یا مستطیل ( متوسط ) وکم ارتفاع رو نایلون فریزر بندازین ومواد رو توي قالب بريزين و روش رو صاف كنين.
فاج رو به مدت يك ساعت يا تا زماني كه سفت بشه توي فريزر قرار بدين. وبعد از زمان طی شده ،از فريزر خارج كرده و به اندازه دلخواه برش بزنين…
سایر نکات
پسته وکشمش رو زیادی خرد نکنین..تکه هاشون درشت باشه بهتره..
میتونین مخلوط شکلات وشیر عسلی ونمکرو بریزین تو قالب و وبعد برشهای پسته وکشمش رو بچینین روش..اینطوری شکیلتر وخوشگلتره..
اگه پسته ندارین بجاش بادام یا گردو یا فندق استفاده کنین..ولی با پسته ترکیب رنگ وطعم عالیتری داره ..
چون شیر عسلی داره ،راحت برش میخوره ..اگه دیدین خیلی سفت شده ،یه ذره بذارین تو دمای محیط بمونه وقابل برش دادن بشه..
شیر عسلی رو از سوپریها وفروشگاهها میتونین تهیه کنین..از شیر عسلی خونگی هم استفاده کنین که چه عاااالی…
تا دوماه میتونین تو فریزر ،این فاجها رو نگهدارین وهر ازگاهی به مهمانی کنار یه چای کمرنگ دعوتشون کنین..
سرآشپز پاپیون