آموزش آشپزیشیرینی و دسر

طرز تهیه کیک یزدی

2.3kبازدید

طرز تهیه کیک یزدی،یک یزدی یکی از کیک های سنتی و معروف ایرانی است که اصالتا متعلق به شهر یزد است.

طرز تهیه کیک یزدی

مواد لازم :

آرد سفيد 300 گرم
تخم‌مرغ 3 عدد
شکر 200 گرم
ماست 175 گرم
روغن مايع 175 گرم
گلاب ته استکان
زعفران به دلخواه
عسل یا شربت بار هم 1 قاشق
بيكينگ پود يك قاشق چایخوری
هل سبز ساييده يک قاشق چايخوري
نمک میوه نصف قاشق چایخوری برای پف عالی کیک یزدی حتما باید از نمک میوه استفاده بشه

طرزتهيه :

شکر، تخم‌مرغ، ماست و روغن مايع و نمک میوه عسل گلاب زعفران دم کرده را در کاسه‌اي با هم‌زن دستي مخلوط مي‌کنيم(حدود پنج دقیقه).در ظرف ديگري بکينگ پودر را با آرد و هل مخلوط مي‌کنيم سپس بتدريچ به مخلوط اضافه کرده و هم مي‌زنيم. کاغذهاي مخصوص را داخل قالب‌هاي فلزي کيک يزدي مي‌گذاريم. از مواد داخل قالب‌ها را تا نيمه پر مي‌کنيم سپس قاشق يا چنگال را در روغن مايع زده و در وسط كيك‌ها فرو مي‌كنيم. کيک‌ها طلايي شود.نکاتی که من اضافه کردم :۱- مقدار هل رو نصف کردم و به جاش وانیل اضافه کردم. ۲-قالبها رو تا دو سوم پر کردم.۳-بعد از ریختن مواد کیک داخل قالب قاشق چایخوری رو داخل روغن مایع فرو کردم و در مرکز قالب زدم تا روی کیک ها ترک برداره-دمای فر رو دویست و بیست درجه کردم و حدود ده دقیقه در طبقه وسط گذاشتم وقتی کاملا گنبدی شدن دما رو کم کردم تا کاملا روی کیک ها سرخ بشه

 

نظر بدهید