کیک خیس شکلاتی – شکلات براونی یکی از کیک های پر طرفدار و خوشمزه است که با چای یا قهوه عصر میچسبه
مواد لازم:
شکر 1.5 پیمانه
شیر 1.5 پیمانه
روغن نصف پیمانه
آرد 2 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
پودر کاکائو 4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
آرد ، وانیل و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و سه بار الک میکنیم.
شکر، شیر، روغن مایع و پودر کاکائو را با هم مخلوط کرده و با همزن میزنیم تا کاملا قاطی بشن.
یک لیوان از این مواد و کنار میزاریم.
بعد تخم مرغها رو به مواد اضافه کرده و با همزن هم میزنیم.
مخلوط آرد و وانیل و بکینگ پودر رو کم کم اضافه میکنیم. همون دو لیوان آرد رو بریزید. نه کمتر نه بیشتر.
مواد رو در قالب مورد نظر ریخته و درون فر که از قبل به مدت 20 دقیقه روشن بوده میزاریم.
مدت زمان لازم برای پخت کیک حدود 30-35 دقیقه در دمای 170 درجه سانتی گراد است.
در 20 دقیقه ی اول نباید درب فر باز شود.
بعد که از فر درآوردیم در همان حالت داغ و به آرامی کیک رو بُرِش میزنیم و بعد اون یک لیوان سسی رو که جدا کردیم به کیک اضافه میکنیم.
کیکِ برش خورده سس رو به خودش جذب میکنه و طعم فوق العاده ای به خودش میگیره. کامل که سرد شد شکلات سفید به صورت بن ماری با خامه آب میکنیم…
روی یک لایه کیک شکلات سفید زده دوباره یه لایه کیک دیگه بزارید روش.
من روی کیک شکلات تخته ای رنده شده ریختم که محشر شده بود
منبع: foods.arezoo