آموزش آشپزیپیش غذاغذاهای خارجی

طرز تهیه پیراشکی بقچه ای

3.8kبازدید

پیراشکی بقچه ای خیلی خوشگل و خوشمزه تو خونه بپزید و لذت ببرید.

طرز تهیه پیراشکی بقچه ای

مواد لازم :

1 لیوان شیر
حدود نیم پیمانه روغن مایع
1 سفیده تخم مرغ
20 گرم خمیر مایه خیس یا 1 قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری
2 قاشق مرباخوری نمک
2 قاشق چایخوری شکر
4 و نیم لیوان آرد

برای توی پیراشکی :

500 گرم سیب زمینی آب پز شده
نمک و فلفل سیاه
گوشت چرخ کرده و پیاز تفت داده شده

طرز تهیه :

اگه از خمیر مایه فوری استفاده میکنین، خمیر مایه، شکر و شیر رو مخلوط کنین و 10 دقیقه صبر کنین ، بعد بقیه مواد و اضافه کنین و ورز بدین و با دستمال نم بپوشونین و بزارین جای گرم تا دو برابر بشه حجمش .

برای داخلش، سیب زمینی هارو با چنگال له کنین و نمک و فلفل سیاه اضافه کنین و مخلوط کنین و توپ های به اندازه گردو تقسیم کنین.

از خمیر، توپهای به اندازه نارنگی بردارین و روی کاغذ روغنی با وردنه به شکل دایره باز کنین و وسط دایره ها یک دایره کوچک فرض کنین که توپهای سیب زمینی رو میزارین توش و با چاقو از بیرون اون دایره فرضی به طرف بیرون از چند جا ببرین.

بعد خمیر رو با کاغذ روغنی زیرش، توی دستتون بزارین و دستتون رو کمی گود کنین و توپ سیب زمینی رو بزارین داخل دایره فرضی و اطراف خمیر رو که بریدین رو روش بیارین و با نخ آشپزی یا هرچیزی ببندین.

بقچه ها رو روی کاغذ روغنی بچینین و روشون زرده تخم مرغ بمالین و در فر گرم شده 180 درجه بپزین تا سرخ شن.

 

منبع : ashpazi_zahrabanoo

نظر بدهید