طرز تهیه نان بربری خونگی ، نان بربری یک نان پرطرفدار در بین ما ایرانی ها است و در کنار پنیر و سبزی تازه بسیار خوشمزه است.
موادلازم:
آرد دو پیمانه(این مقدار تقریبی است ممکنه کمتر یا بیشتر نیاز باشه)
آب ولرم نصف پیمانه
شیر ولرم نصف پیمانه
پکینگ پودر 1قاشق چایخوری
خمیر مایه نصف قاشق چایخوری
روغن دو قاشق
نمک به مقدار لازم
کنجد و سیاه دانه به مقدار لازم
طرز تهیه :
ابتدا نصف قاشق خمیر مایه در شیر ولرم میریزیم و میزاریم عمل بیاد.
آب نمک روغن و شیر همراه با خمیر مایه را داخل ظرفی ریخته و خوب مخلوط میکنیم.
کم کم آرد و پکینگ پودرو اضافه میکنیم تا خمیره نسبتا نرم و لطیفی بشه.
به مدت 2ساعت میزاریم خمیر استراحت کنه.
خمیرو به هرشکلی که دوس دارید داخل سینی فر باز میکنیم با ته قاشق یا ته هر چیزی که بشه باهاش خط کشید خطای طولی روی خمیر ایجاد میکنیم.
برای رومال کردن بربری ها من یه زرده ی تخم مرغ و با یک قاشق چایخوری شیر مخلوط کردم و روی بربری ها زدم و درآخر کنجد و سیاه دانه ریختم.
بربری هارو داخل فر با دمای 180درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه میزاریم تا بپزه و روش طلایی شه .
منبع: foods.arezoo