آموزش آشپزیغذاهای ایرانی

طرز تهیه عدس پلو با گوشت قلقلی

2.2kبازدید

عدس پلو با گوشت قلقلی یکی از غذا های سنتی ما هست که با گوشت قلقلی خیلی شیک و مجلسی است.

عدس پلو با گوشت قلقلی

مواد لازم :

3 پیمانه برنج
1 يا 1/5 پیمانه عدس
600 گرم گوشت چرخ کرده
نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه
آرد سوخاری یک قاشق غذاخوری
پیاز رنده شده یک عدد
پیاز خلالی برای پیاز داغ دو عدد

طرز تهیه :

عدس را می پزیم و برنج را آبکش می کنیم و عدسی که پخته بودیمو باهاش مخلوط کرده و اجازه میدهیم تا برنج دم بکشد .
در کاسه ای گوشت را که با یک پیاز رنده شده (آبشم میگیریم) و نمک و ادویه و پودر سوخاری مخلوط کرده و به صورت قلقلی های متوسط در می آوریم و می گذاریم به آرامی سرخ و مغز پخت شود.
پیازهای خلالی را با حرارت کم‌سرخ میکنیم تا طلایی بشن . برنج را در ظرف می کشیم و با این مواد تزیین می کنیم .

نوش جان .

 

منبع: foods.arezoo

نظر بدهید