آموزش آشپزیغذاهای خارجی

طرز تهیه طاجین گوشت و به مراکشی

1.9kبازدید

طاجین گوشت و به، خورش مخصوص مراکش و کشورهای شمال آفریقا است. طاجین ظرفی است که خورش را در آن درست می کنند. این خورش با گوشت قرمز و میوه به پخته می شود و از یک نوع ادویه مخصوص مراکشی (ادویه راس الحانوت) استفاده می شود. این ادویه را خیلی راحت می توانید در خانه درست کنید. مواد آن را از بیرون تهیه کنید و با هم مخلوط کنید.

طرز تهیه طاجین گوشت و به مراکشی

مواد لازم برای ادویه راس الحانوت مراکشی :

پودر زیره ۱ قاشق چایخوری

پودر زنجبیل ۱ قاشق چایخوری

نمک ۱ قاشق چایخوری

فلفل سیاه ۳/۴ قاشق چایخوری

پودر دارچین ۱/۲ قاشق چایخوری

پودر فلفل قرمز ۱/۲ قاشق چایخوری

میخک خرد شده ۱/۴ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه ادویه راس الحانوت مراکشی :

تمام مواد را در کاسه ای بریزید و کامل با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا به طور کامل ترکیب شوند. سپس در ظرف مناسب بریزید و درب آن را محکم ببندید تا عطر و بوی آن از بین نرود. حالا شما ۳ قاشق ادویه راس الحانوت مراکشی دارید.

 

مواد لازم برای طاجین گوشت و به مراکشی :

گوشت قرمز ۶۰۰ گرم

میوه به متوسط ۴ عدد

نخود ۵۰۰ گرم

جعفری خرد شده ۴ قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی متوسط ۵ عدد

سیر ۳ حبه

ساقه کرفس خرد شده ۱ عدد

پیاز متوسط ۲ عدد

پودر زیره ۱ قاشق چایخوری

ادویه راس الحانوت ۲ قاشق چایخوری

نمک به مقدار لازم

فلفل سیاه و فلفل قرمز به مقدار لازم

روغن به مقدار لازم

 

طرز تهیه طاجین گوشت و به :

گوشت را به قطعات مربعی شکل برش داده و تمیز شسته و آبکش کنید. سپس یک عدد پیاز را نگینی خرد کرده و همراه با گوشت و مقداری روغن روی حرارت ملایم گاز به مدت ۱۰ دقیقه سرخ کنید. سپس گوشت را همراه با ۴ لیوان آب داخل زودپز به مدت ۱۸۰ دقیقه بپزید.

 

نخود را شسته و با مقداری آب به مدت ۱ ساعت بگذارید تا پخته شود. بعد از پخت کامل آب نخود را دور بریزید و نخود را در ظرفی جداگانه نگه دارید.

یک عدد پیاز را نگینی خرد کنید، گوجه فرنگی و میوه به را تمیز شسته، پوست آنها را بگیرید و به اندازه دلخواه خرد کنید و هر کدام را در ظرفی جداگانه نگه دارید.

 

یک ماهیتابه بزرگ را روی حرارت ملایم گاز داغ کنید و مقداری روغن در آن بریزید. وقتی روغن گرم شد میوه به را داخل روغن بریزید و به مدت ۵ تا ۶ دقیقه سرخ کنید تا کاراملی شود سپس پیاز خرد شده، کرفس خرد شده و سیر خرد شده را اضافه کنید و به مدت ۳ دقیقه تفت دهید. با یک کفگیر سوراخدار مواد داخل ماهیتابه را بردارید و داخل یک قابلمه بزرگ بریزید.

 

گوشت پخته شده، گوجه فرنگی های خرد شده، جعفری خرد شده و نخود پخته شده را داخل قابلمه بریزید و ۳ لیوان از آب گوشت، پودر زیره، فلفل سیاه و فلفل قرمز، نمک و ادویه راس الحانوت را اضافه کنید و اجازه دهید تا به مدت ۱ ساعت به آرامی بپزد و خوب جا بیفتد.

 

طاجین گوشت و به را با برنج سفید سرو کنید. نوش جان!

 

منبع : banooyeshahr.com

نظر بدهید