آموزش آشپزیشیرینی و دسر

طرز تهیه سوهان کنجدی

2.3kبازدید

کنجد قدیمی‌ترین چاشنی است که بشر می‌شناسد و جزء مغزهاست و معطر است. کنجد، مزه تردی به بسیاری از غذاهای آسیایی و خاورمیانه می‌دهد.خواص کنجد فقط به آشپزی محدود نمی‌شود بلکه این چاشنی مغذی، برای بدن نیز خوب است. دانه کنجد، دارای ترکیبی از ویتامین‌ها و مواد معدنی است و یکی از سالم‌ترین غذاهای دنیا به‌ شمار می‌آید.

طرز تهیه سوهان کنجدی

مواد لازم برای تهیه سوهان کنجدی :

شکر یک سوم پیمانه

کنجد یک دوم پیمانه

خلال پسته 3 قاشق غذاخوری

کره یک قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه سوهان کنجدی :

ابتدا شکر را در یک ماهیتابه تمیز و خشک ریخته بدون قاشق یا کفگیر می گذاریم شکر آب شود اصلا چیزی داخل ظرف نمی زنیم کاملا باید کاراملی شود و دانه های شکر داخل آن نباشد.

 

بعد کره را اضافه کرده با قاشق هم می زنیم وقتی شروع به آب شدن کرد باید ماهیتابه را خودتان تکان بدهید به هیچ وجه چیزی داخل ماهیتابه نمی زنیم شعله کم باشد نسوزد ماهیتابه را مداوم تکان می دهیم همه جای شکر آب شود کره که به خورد شکر رفت و آب شد کنجد را اضافه کرده حدود یک دقیقه هم می زنیم تا عطر کنجد بلند شود.

 

وقتی به این حالت رسید از روی حرارت بر می داریم یعنی کامل کنجد خودش را ول می کند بعد داخل قالب سلیکونی را کمی چرب کنید و با قاشق کمی از مواد را بردارید و داخل قالب خوب فشرده کنید.

 

یا می توانید روی فویلی را کاملا چرب کنید و کنجد را بریزید و روی کنجد را دوباره فویل بگذارید و وردنه کنید و با چاقو تکه تکه کنید.

 

نظر بدهید