مجله آشپزی مثبت: بعضي وقتها ميتوان با مواد لازم يک غذاي معروف يك غذاي جالب و جديد درست كرد. گاهي ميتوان از اصل و اساس، ساختمان يک غذا را به هم ريخت و يک غذای ديگر كشف كرد.
عصر ، عصر پيشرفت و تغيير است. ديگر بايد از غذاهای تكراري و شامهای هميشگی دست كشيد و طرحی نو برانداخت. مثلا می توانيد سالاد ماكارونی خوشمزه و پرطرفدار را يک شكل ديگر درست كنيد. يا همبرگر خانگی تان شكم پر باشد يا يک پيتزای سريع پنج دقيقهای وقتی خيلی گرسنه هستيد روی ميز بگذاريد. اگر اهل تغيير و خلاقيت هستيد با ما همراه باشيد .
مواد لازم :
- ماكارونی فرمدار به دلخواه 200 گرم
- كنسرو نخودفرنگی يک عدد
- سينه مرغ پخته شده يک عدد
- سيب زمينی پخته شده يک عدد
- هويج پخته دو عدد
- جعفری خرد شده يک قاشق غذاخوری
- فلفل دلمه ای قرمز نگينی شده يک عدد
- ماست سه قاشق غذاخوری
- سس مايونز 5 قاشق غذاخوری
- آبليمو يک قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه به مقدار لازم
- ورقه های ژلاتینی به مقدار لازم
طرز تهیه سالاد ماکارونی :
1. ابتدا سس مايونز را با ماست و نمك و فلفل و آبليمو مخلوط كنيد. ظرفتان بزرگ باشد تا بقيه مواد هم در آن جا بگيرد. جعفری خرد شده را هم بريزيد و هم بزنيد.
2. حالا به ترتيب ماكاروني آبكش شده، هويجهای نگيني شده،فلفل دلمهاي خرد شده، سيبزميني نگيني شده و نخود سبز را درون ظرف سس و ماست بريزيد و هم بزنيد. در پايان هم سينه مرغ را اضافه كنيد.
3. حالا ورقههاي ژلاتين را با يك فنجان آب سرد داخل ظرفي بريزيد تا نرم شود و بعد يك فنجان آب جوش به آن اضافه كنيد. ژلاتين كه خوب نرم شد آن را به بقيه موادتان اضافه كنيد و خوب هم بزنيد.
4. در قالب مورد نظرتان كمي روغن زيتون بريزيد تا چرب شود. سالاد را درون قالب بريزيد و با قاشق آن را فشار دهيد تا خوب به خورد هم بروند و فشرده شوند.
5. قالب را برای سه ساعت درون يخچال بگذاريد و بعد كه آن را بيرون آورديد درون یک ظرف مناسب برگردانيد و با چاقوي ارهاي مخصوص برش بدهيد تا سالاد ماكاروني ژله ای شما آماده شود.
نکته :
به جاي سينه مرغ ميتوانيد از تنماهي استفاده كنيد. اگر ميخواهيد طعم متفاوتي به سالادتان بدهيد ميتوانيد به جاي نخودفرنگي از خيارشور نگيني شده استفاده كنيد.
منبع: bartarinha.ir