سالاد شیرازی یکی از محبوبترین سالادهای ایرانی است که متشکل از خیار و گوجه فرنگی و پیاز به همراه چاشنیهایی است.
این سالاد در کنار تمام خواص تغذیهای که دارد، میتواند برای افرادی که نمیتوانند غذاها را به سادگی هضم کنند و نفخ یکی از مشکلات گوارشی آنان به حساب میآید، دردسرساز شود.
بررسیها نشان میدهند سالاد شیرازی که از سبزیجات متعدد تشکیل شده است میتواند رودهها را با مشکلات زیادی روبهرو کند و بهتر است آن را به تنهایی مصرف کرد و خوردن آن همراه با غذا میتواند باعث ایجاد اختلال در هضم غذاهای سنگین مانند برنج و غذاهای نشاستهای شود. از طرفی ماست وبرنج هردو یک طبع دارند و خوردن آنها دریک زمان صحیح نیست !
همچنین نتایج مطالعات نشان میدهند که سالاد شیرازی را نباید با چاشنیهای ترش مصرف کرد و چاشنیهایی با طعم معتدل بهترین انتخاب برای افزودن به سالاد شیرازی است.
دستور تهیه
-
خیار را پوست بکنید سپس بصورت نگینی و ریز خرد کنید ، گوجه فرنگی ها را نیز ریز خرد کنید سپس با پیاز خرد شده مخلوط کنید ( دقت کنید که تمام این مواد ریز و به یک اندازه خرد شوند ).
-
مقداری نعنای خشک و جعفری ریز خرد شده را به سالاد اضافه کنید ، کمی آبغوره یا آبلیمو ، نمک و فلفل بریزید و خوب مواد را باهم مخلوط کنید سپس سالاد شیرازی را سرو کنید ( استفاده از نعنا و جعفری اختیاری میباشد ).