سالاد تربچه و خیار سالادی بسیار لذیذ و دلچسب است که به راحتی در زمان بسیار کمی تهیه میشود. به طور معمول سالاد خیار و تربچه به همراه انواع ساندویچ و نوشیدنیهای خنک سرو میشود. اگر مهمانی در پیش دارید میتوانید این سالاد خوشمزه را برای مهمانی خود تهیه کرده و از مهمانان پذیرایی کنید. در ادامه با طرز تهیه سالاد تربچه و خیار به صورت مرحله به مرحله آشنا خواهید شد. با ما همراه باشید.
آیا میدانید که تربچه جزو سبزیجات فوقالعاده مفید به حساب میآید؟ بله درست است، تربچه برای بدن بسیار خوب و مفید است زیرا غنی از ویتامین c، اسید فولیک و پتاسیم است که به هضم غذا و سلامت قلب کمک میکند!
با استفاده از مواد ارائه شده برای تهیه سالاد تربچه و خیار میتوانید ۴ کاسه سالاد برای ۴ نفر تهیه کنید که تهیه این سالاد حدود ۱۰ دقیقه زمان شما را خواهد کرد. سالاد تربچه و خیار دارای ۹۹ کالری است.
مواد لازم برای تهیه سالاد تربچه و خیار:
• خیار بزرگ: ۲ عدد
• تربچه: ۲۰ عدد
• پیازچه: ۱۰ شاخه
• خامه ترش: ۳/۴ فنجان
• نمک: ۳/۴ قاشق غذاخوری
سالاد تربچه و خیار با مواد بسیار سادهای تهیه میشود و بسیار خوشمزه است به همین سبب سعی نکنید این دستورالعمل را تغییر دهید.
طرز تهیه سالاد تربچه و خیار:
برای تهیه سالاد تربچه و خیار در ابتدا تربچه، خیار و پیازچه را تمیز بشویید و بعد از خشک کردن سبزیجات، خیار و تربچه را به صورت نگینی برش داده و سپس پیازچه را نیز خرد کنید.
یک کاسه متناسب برای سالاد خود انتخاب کرده و مواد خرد شده را داخل کاسه بریزید و با استفاده از قاشق مواد برش داده شده را باهم ترکیب کنید.
بعد از آماده کردن سالاد، نوبت به تهیهی سس سالاد میرسد. خامه ترش را با نمک مخلوط کرده و دقیقا چند دقیقه قبل از سرو به سالاد تربچه و خیار بیافزایید و سالاد را به خوبی هم بزنید.
توصیه مهم: خامه ترش را درست قبل از سرو به سالاد بزنید. زیرا هر چه زمان طولانیتر باشد، سالاد بیشتر به مایع تبدیل میشود چون نمک باعث میشود خیار مقداری آب آزاد کند. اما اگر فراموش کرده و سس سالاد را قبل از سرو به سالاد تربچه و خیار اضافه کردید نگران نباشید، شما میتوانید با استفاده از یک قاشق مایع ایجاد شده را از سالاد خارج کنید. مطمئن باشید که این سالاد بسیار خوشمزه است.
سالاد شما آماده سرو است. نوش جان
نکته: افزودن خامه ترش معمولی به سالاد خیار و تربچه طعم اصلی سالاد را به آن میبخشد، اما در این طرز تهیه میتوانید به جای استفاده از خامه ترش، از سس مایونز، ماست یونانی و ماست کم چرب استفاده کنید.
منبع : natashaskitchen