دیزی با ظرف سفالی یک غذای سنتی ایرانی هست که با این روش اگر در خونه بپزید خیلی شیک و مناسب میشه برای مهمانی ها و دورهمی ها
مواد لازم :
ماهیچه گوسفندی
نخود یک پیمانه
پیاز یک عدد متوسط
لیمو عمانی
سیب زمینی 2 عدد متوسط
گوجه رنده شده یک عدد
کمی دنبه گوسفندی
یک قاشق غذاخوری رب گوجه
زیره،نمک،فلفل،زردچوبه و دارچین بمقدار لازم
طرز تهیه :
نخود رو از شب قبل تو اب خیس کرده گوشت رو به همراه چربی،نخود،پیاز،گوجه فرنگی رنده شده زردچوبه و رب در ظرف دیزی بریزید و پنج برابر حجم آنها اب اضافه کنید نمک و ادویه رو نباید ابتدا بزنید چون باعث دیر پز شدن گوشت میشه.وقتی گوشت نیم پز شد نمک و ادویه و لیمو عمانی رو اضافه کنید.اگر مثل من از دیزی سفالی استفاده میکنید حتما باید شعله پخش کن بزارید اول شعله رو زیاد کنید وقتی به جوش امد شعله رو کم کنید یا داخل فر بزارید.در ساعت اخر پخت سیب زمینی ها رو اضافه میکنیم.