آموزش آشپزیپیش غذاغذاهای ایرانی

طرز تهیه دلمه برگ کلم

3.5kبازدید

دلمه برگ کلم از پر طرفدارترین دلمه ها هست که خیلی معطر و خوشمزه است پس سریع از این دستور استفاده کنید.

طرز تهیه دلمه برگ کلم

مواد لازم :

کلم سفید ۱ عدد متوسط
پیاز یک عدد
برنج نیم دانه ۱ پیمانه
لپه یک چهارم پیمانه
سبزی خشک(ترخون؛نعناع؛ریحون،گشنیز؛پیازچه؛شوید) ۲ قاشق غذاخوری سر پر
نمک،روغن ،فلفل قرمز به مقدار لازم
آب گوشت یا عصاره مرغ دو عدد
گوشت مرغ یا چرخ کرده در صورت تمایل چند تکه
سماق یک لیوان

طرز تهیه :

اول کلم رو از وسط نصف کنید و داخل آب بجوشانید تا کلم نرم شود و مناسب پیچیدن شود . پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید و بعد از اینکه پیاز کمی تفت خورد برنج رو بشورید و به آن اضافه کنید لپه ها رو هم از قبل در آب جوش می خیسانیم تا کمی نرم شوند و همراه برنج به پیاز داغ اضافه کنید نمک و فلفل قرمز ، زردچوبه و یکی از عصاره های مرغ رو داخل مخلوط بریزید و سبزی خشک رو هم کمی بشورید و آبکش کنید و به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید ، کلم را آبکش کنید ، اگر از گوشت استفاده کنید میتونید تکه های مرغ رو در قابلمه ای در کمی روغن و یک عدد پیاز و کمی نمک تفت بدین و دلمه ها رو بپیچید و روی تکه های گوشت بچینید.
ته یک قابلمه کمی روغن بریزید و قسمتهای کلفت کلم رو بچینید روش و دلمه هاتونو بپیچید و روی اون کلمها بچینید ، برای پیچیدن دلمه ها لایه های کلم رو به آرامی از هم جدا کنید و با چاقو ببرید و کمی از مواد داخلش بذارید و بپیچید ، سماق رو یکبار کمی بشورید تا گرد و غبارش گرفته شود سپس آب جوش روش بریزید و نمک و عصاره مرغ رو اضافه کنید و باهم قاطی کنید ، اگر آب گوشت داشته باشید عصاره لازم نیست . روی دلمه ها یک بشقاب بذارید تا دلمه ها موقع پخت بالا نیان و باز نشوند و آب سماق رو از صافی رد کنید و روی دلمه ها بریزید آب باید از دلمه ها بالا بزند ، درقابلمه رو بذارید و با حرارت ملایم اجازه بدین تا ۴۵ دقیقه بپزند.

نکته ها :

میتونید گوشت را حذف کنید و نریزید ویا گوشت چرخ کرده را جایگزین کنید.
میتونید مقداری کشمش هم داخل مواد ریخت بسته به سلیقه ی خودتون داره.

 

 

نظر بدهید