آموزش آشپزیپیش غذاغذاهای خارجی

طرز تهیه توپک سیب زمینی

3.9kبازدید

توپک سیب زمینی یک غذای گیاهی و سبک است که می تونید به عنوان پیش غذا هم سرو کنید.

طرز تهیه توپک سیب زمینی

طرز تهیه :

در ابتدا 4 عدد سیب زمینی متوسط رو آبپز و رنده میکنیم .

بعد از اینکه خنک شد سه ق غ جعفری خرد شده بهش اضافه میکنیم

و 2 ق غ پودر نان و نمک و فلفل و زردچوبه و کمی پودر سیر و یک عدد زرده تخم مرغ اضافه میکنیم همه رو خوب با هم مخلوط میکنیم

برای مواد میانی هم میتونید از مواد ماکارانی یا کالباس و یا … استفاده کنید که من کالباس و پنیر پیتزا زدم

در این مرحله از مواد سیب زمینی به اندازه نارنگی کوچیک برمیداریم کف دست پهن میکنیم موادمیانی رو داخلش میزاریم وگلوله میکنیم

داخل سفید تخم مرغ میغلتونیم و بعد در پودر سوخاری

به همین ترتیب همه رو درست میکنیم بعد به مدت 2 ساعت میزاریم یخچال تا استراحت کنه

بعدش هم داخل روغن فراوان و داغ سرخ میکنیم

وبعد هم آماده سرو هست .

 

منبع : negar935

نظر بدهید