آموزش آشپزیغذاهای ایرانی

طرز تهیه تاس کباب

1.9kبازدید

تاس کباب یک غذای خوشمزه و راحته که میتونید طبق ذائقه خودتون درست کنید.

طرز تهیه تاس کباب

مواد لازم :

گوشت مغز ران گوسفند ۴۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
سیب زمینی ۲ عدد
آلو و گوجه فرنگی
هویج یک عدد
رب ۲ ق غ
نمک،فلفل،زردچوبه

طرز تهیه :

اول یک عدد پیاز رو ریز خورد کرده تا کمی طلایی شود گوشت روبا ادویه اضافه کرده و تفت میدهیم.میزاریم ۳ساعت روی اجاق بمونه تا نیم پز شه سپس در ظرف مورد نظرمون یک ردیف پیاز حلقه شده، گوشت،سیب زمینی،هویج سرخ شده،بادمجون، گوجه فرنگی و چند عدد آلو وگرد لیمو همه رو میچینیم و رو هم میزاریم سپس دو قاشق رب رو با کمی روغن تفت میدهیم و اضافه میکنیم و سه لیوان از اب گوشت میریزیم و میزاریم توی فر گرم شده و فویل میکشیم و بمدت ۴۵ دقیقه تا خوب بپزه و جا بیفته.

 

نظر بدهید