بادمجان پنیری یکی از غذاهایی میباشد که همه به شدت به آن علاقمند هستند.صد در صد افرادی که به بادمجان همچنین به پنیر علاقه دارند از این غذا خوششان می آید.
مواد لازم:
بادمجان:5 عدد
گوشت چرخ کرده:300گرم
قارچ: 150گرم
فلفل دلمه:1 عدد
پودر اویشن پودر سیر نمک و فلفل:به دلخواه
پیاز:1عدد
سیر: 2 حبه
رب گوجه:3قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا:به میزان لازم
طرز تهیه:
اول بادمجانها رو از وسط نصف کنید و پوست بگیرید و با قاشق شکم بادمجانها را کمی خالی کنید ولی مواظب باشید پاره نشه، و در آب نمک برای یک ساعت قرار داده و بعد آبکش کنید.
بذارید کمی خشک بشن و بعد دو طرف اونها رو در روغن کمی سرخ کنید تا نرم شوند.
حالا مایه گوشتی رو مثل مایه لازانیا درست کنید(گوشت+قارچ+فلفل دلمه+کمی رب گوجه+آویشن+پودر سیر)
داخل شکم بادمجانها رو با مایه گوشتی پر کنید و کنار هم در ظرف فر بچینید.
حالا در یک تابه یک عدد پیاز درشت را رنده کنید و در روغن تفت بدید تا طلایی روشن بشه، بعد سیر را له کرده و با پیاز تفت بدید در حدی که بوی سیر بلند بشه، دو تا سه قاشق رب گوجه فرنگی افزوده و دوباره تفت بدید تا بوی خامی رب گرفته از بین بره،کمی نمک و فلفل اضافه کنید و مقداری آب جوش داخل سس بریزید تا سس رقیق شود.
از این سس مقداری کف ظرف فر (زیر بادمجانها) بریزید.
ظرف را در فر 180 درجه سانتی گراد قرار بدید تا سس به جوش بیاد و بادمجانها نرم تر بشن.
وقتی بادمجانها نرم شدند ظرف را از فر در آورید و مقداری پنیر پیتزا و گوجه گیلاسی و در صورت تمایل ذرت پخته روی اونها بریزید و گریل فر رو روشن کنید و ظرف را در فر قرار بدید تا پنیر ذوب و طلایی بشه.