سوپ اسفناج با نان سوپ ، سوپی خوشمزه و سرشار از ویتامین
مواد لازم:
جو پرک ۲ ق.غ
اسفناج نیم کیلو
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
آب قلم۳لیوان
خامه سه ق.غ
سیر رنده شده ۱حبه
کره ۲۰گرم
پیاز کوچک ۱عدد
طرز تهیه :
اسفناج رو تمیز کرده و دو سه بار میشوییم و آبکش میکنیم و بعد در قابلمه میریزیم و رو حرارت میزاریم بپزه(در قابلمه رو نزارید)
در این فاصله آب قلم یا مرغ را با جو پرک میزاریم خوب بپزد
وقتی اسفناجمون پخت با غذاساز کاملا پوره کنید .
پیاز رو داخل کره تفت داده و سیر رو اضافه کرده تا طلایی شه و اسفناج و نمک و فلفل را اضافه کنید و تفت دهید
سپس به جو پرک پخته شده اضافه کنید بزارید تا پخته و غلیظ شه (غلظت سوپ باید طوری باشه که نه زیاد غلیظ و نه زیاد رقیق باشه).
در آخر زیر قابلمه را خاموش کرده و خامه رو اضافه و همزده و کمی آب لیمو ترش نیز اضافه کنید و با تکه های نون باگت و نون سوپ نوش جون کنید.
نان سوپ
مواد لازم :
آرد ۲ لیوان
آب یا شیر ولرم سه چهارم لیوان
خمیرمایه 1ق.مرباخوری سرپر
شکر1ق.غ
روغن 1ق.غ
کره اب شده ۴ق.غ
پودر سیرنصف ق.چ
پودر شوید کمی
طرز تهیه :
خمیر مایه را روی آب یا شیر ولرم بپاشید و شکر اضافه کنید و ده دقیقه بدون هیچ سرپوشی در محیط آشپزخونه بگذارید.
آرد را الک کنید و نمک را اضافه کنید و سپس روغن و خمیرمایه عمل آمده را اضافه کنید و همه مواد و مخلوط کنید و حسابی ورز دهید تا خمیر لطیفی بدست آید
سپس ظرفی را چرب کنید و خمیر و در آن قرار دهید و با یه حوله نم دار بپوشونید و در محیط آشپزخونه بمدت یکساعت بگذارید تا حجمش دو برابر شود.
بعد از یکساعت پف خمیر را بگیرید و خمیر را بصورت مستطیل باز کنید از طول به ۱۰ قسمت تقسیم کنید هر قسمت را رول کنید و به دور سیخ چوبی بپیچید
ابتدا و انتهای سیخ را مرطوب کنید تا خمیر به چوب فیکس شود و باز نشود
سیخ ها را روی یک سینی مخصوص فر قرار دهید بطوری که ابتدا و انتهای سیخ لبه های سینی قرار بگیرد و ظرف با خمیر تماس نداشته باشد
در آخر کار مجدد خمیر را بیست دقیقه دیگر استراحت دهید تا حجم بگیرد سپس روی آنها مخلوط زعفران و کره ذوب شده بمالید و شوید خشک و کمی آویشن بپاشید
و در فر گرم شده با حرارت 170 سانتی گراد به مدت نیم ساعت قرار دهید تا روی نان طلایی شود.