۱- طرحی کاغذی از پاهایتان همراه خود داشته باشید. این طرح به شما کمک میکند تا کفشی را انتخاب کنید که ازلحاظ طول و عرض متناسب با پای شما باشد، برای این کار کافی است این طرح کاغذی را روی کفه کفش موردنظر قرار داده و با آن مقایسه کنید.
۲- عصرها برای خرید کفش اقدام کنید. پاها در طول روز خسته شده و مقدار کمی ورم میکنند، بنابراین خرید کفش در عصرها به شما کمک میکند تا کفشی مناسب بزرگترین سایز پای خود، انتخاب کنید.
۳- جورابی به پا داشته باشید که میخواهید کفش تازهتان را با آن بپوشید.
۴- برای خرید هر جفت کفش جدید، طرحی تازه از پاهای خود ترسیم کرده و همراه داشته باشید. پاها بهمرورزمان و با افزایش سن کمی بزرگتر میشوند، بنابراین ترسیم طرح جدید از پاها یک امر لازم است. اگر یکی از پاهای شما از دیگری بزرگتر است، کفش مناسب پای شما، کفشی است که متناسب با پای بزرگتر شماست.
۵- کفش مناسب باید حدود نیم سانت، فضای خالی در پشت پای شما داشته باشد تا در زمان حرکت پا بهراحتی بهطرف جلو تکان بخورد. با تکان دادن انگشتان خود در داخل کفش، مطمئن شوید که بهاندازه کافی فضا، برای حرکت پای شما وجود دارد.
۶- کفش جدید را به پا کرده و کمی در مغازه قدم بزنید. آیا احساس راحتی میکنید؟ میتوانید انگشتان پای خود را حرکت دهید؟ خود را توجیه نکنید که بهمرور کفش جا باز خواهد کرد، کفش مناسب از لحظه اول پوشیدن، راحت است.
۷- به احساس خود اعتماد کنید نه سایز کفش یا صحبتهای فروشنده. یک کفش هرچقدر هم دارای کیفیت بالایی باشد، قضاوت نهایی با احساس شماست، نه با سایز و کیفیت کفش.
۸- بهاندازه عرض پای خود توجه کنید و کفشی را انتخاب کنید که اندکی بزرگتر از عرض پای شماست. البته این موضوع را فراموش نکنید که کمی بزرگتر بودن کفش، راهحل تمام مشکلات آن نیست.
۹- با انگشتان خود داخل کفش را بررسی کنید تا درز، برآمدگی یا هر موردی که موجب تحریک پای شما شود را نداشته باشد.
۱۰- کفه کفش را بررسی کنید. آیا کفه کفش بهاندازه کافی برای حفاظت پا در برابر اشیاء تیز، محکم است؟ به احساس خود در هنگام راه رفتن در فروشگاه با کفش جدید، دقت نمایید. سعی کنید روی سطوح سخت و همچنین فرش راه بروید و احساس خود را در هر دو مورد، بررسی کنید. اگر در هر دو حالت، راحت بودید آن کفش را انتخاب کنید.
منبع : آر.مانکن