اخبار هنرمندان و مدکافه خواندنی

آشنایی با ثروتمندترین زنان مسلمان جهان

1.8kبازدید

در خاورمیان هستند زنانی که ثروت قدرت و شهرت زیادی دارند و از نفوذ قابل توجهی نیز در دنیا برخوردار می‌باشد. در این متن با ثروتمندترین زنان مسلمان جهان از شاهزاده خانم امیره طویل عربستان تا ملکه رانیا در اردن آشنا شوید.

بخشی از جمعیت ثروتمندترین‌های دنیا اهل خاورمیانه و از قضا مسلمان هستند. بعضی از آن‌ها ثروت خود را از طریق کار به دست آورده اند و بعضی‌ها آن را به ارث برده اند، اما برخی از آن‌ها هم هستند که با تعدادی از ثروتمندترین مردان دنیا ازدواج کرده اند. فارغ از نحوه‌ی کسب ثروت شان، در ادامه با ۱۰ مورد از ثروتمندترین زنان مسلمان دنیا آشنا خواهیم شد.

۱- شاهزاده خانم امیره طویل – عربستان سعودی

آشنایی با ثروتمندترین زنان مسلمان جهان

شاهزاده خانم امیره طویل در سال ۱۹۸۳ به دنیا آمد. او همسر ولید بن طلال، یکی از اعضای خاندان سعودی است. شاهزاده ولید یک تاجر ۵۸ ساله است و در فهرست وبسایت فوربس از ثروتمندترین مردان دنیا، در جایگاه بیست و ششم قرار دارد.

۲- ملکه رانیا – اردن

آشنایی با ثروتمندترین زنان مسلمان جهان

ملکه رانیا همسر شاهزاده عبدالله دوم است. او متولد سال ۱۹۷۰ است و همسرش عبدالله بن حسن پادشاه اردن است که در سال ۱۹۹۹ به سلطنت رسید.

عبدالله دوم هرگز درباره‌ی مقدار ثرتش صحبتی نکرده، اما با توجه به هزینه‌ی یک میلیارد دلاری‌ای که صرف ساخت پارک موضوعی «استار» اردن شده، می‌توان متوجه شد که او از پول و ثروت چیزی کم ندارد.

۳- شاهزاده خانم حاجه حافظه سرور بلقیه – برونئی

آشنایی با ثروتمندترین زنان مسلمان جهان

شاهزاده خانم حاجه حافظه سرور بلقیه، دختر سلطان بلقیه، پادشاه برونئی است. او در سال ۱۹۸۰ به دنیا آمد و پدرش، سلطان برونئی در سال ۱۹۹۷ ثروتمندترین فرد دنیا نام گرفت.

پدر او یک ماشین رولز رویس با روکش طلای ۲۴ عیار دارد که این علاوه بر ۷ هزار خودروی دیگر او است. سلطان بلقیه همچنین بزرگ‌ترین خانه‌ی دنیا را دارد که یک قصر ۱،۷۰۰ اتاق خوابه است. سلطان برونئی ۲۰ میلیون دلار هم خرج برگزاری عروسی دخترش کرد.

۴- شاهزاده خانم لالا سلما – مراکش

آشنایی با ثروتمندترین زنان مسلمان جهان

یکی دیگر از ثروتمندترین زنان مسلمان شاهزاده خانم لالا سلما متولد سال ۱۹۷۸ و همسر محمد ششم، پادشاه مراکش است. او ۲ فرزند دارد و علیرغم آنکه بانوی اول کشور خود است، اما ترجیح می‌دهد از جلب توجه عمومی به خود پرهیز کند و در این امر موفق هم بوده. ثروت خالص همسر او اینطور که گفته می‌شود نزدیک به ۲/۵ میلیارد دلار است.

۵- شیخه مایتا بنت محمد بن رشید مکتوم – امارات متحده عربی

آشنایی با ثروتمندترین زنان مسلمان جهان

شیخه مایتا در بازی‌های آسیایی ۲۰۰۶ به عنوان نماینده‌ی امارات متحده عربی حضور داشت و موفق به کسب مدال نقره در این رقابت‌ها شد. او و خانواده اش بیشتر از ۴۰ میلیارد دلار ثروت دارند.

۶- شیخه هنادی بنت ناصر ثانی – قطر

آشنایی با ثروتمندترین زنان مسلمان جهان

شیخه هنادی یک کارآفرین حوزه‌ی املاک، سرمایه گزار و بانکدار، و یکی از موفق‌ترین زنان در اقتصاد قطر است. او مدیر عامل پروژه‌ی توسعه‌ی آژانس املاک Waab City و همینطور مشاور ویژه بانک Standard Chartered است. علاوه بر این ها، شیخه هنادی معاون مدیر عامل گروه ناصر بن خالد ثانی و پسران است و ثروت او بیشتر از ۱۵ میلیارد دلار تخمین زده می‌شود.

۷- شاهزاده خانم فاطمه کلثوم زحر گداباری – عربستان سعودی

آشنایی با ثروتمندترین زنان مسلمان جهان

شاهزاده خانم فاطمه کلثوم زحر گداباری یکی از اعضای خاندان سعودی است که یکی از ثروتمندترین خاندان‌های سلطنتی دنیا به شمار می‌رود و کشور عربستان هم یکی از ثروتمندترین اعضای اوپک است، به طوری که ۳۹ درصد از ذخایر نفتی اوپک به این کشور تعلق دارد.

۸- سلطانه نور زهیره – مالزی

آشنایی با ثروتمندترین زنان مسلمان جهان

سلطانه نور زهیره همسر سلطان میزان زین العابدین، پادشاه سابق مالزی است. او متولد سال ۱۹۷۳ است و در فاصله‌ی سال‌های ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۱ سیزدهمین ملکه‌ی همسر مالزی بود. سلطانه نور زهیره گرچه از خانواده‌ای بسیار ثروتمند است، اما هرگز میزان ثروت فاش نشده. با این حال، طبق بسیاری از منابع، خانواده‌ی او نزدیک به ۱۵ میلیارد دلار ثروت دارد.

۹- شاهزاده خانم حاجه مجیده نور البلقیه – برونئی

آشنایی با ثروتمندترین زنان مسلمان جهان

شاهزاده خانم حاجه مجیده نور البلقیه دومین دختر و چهارمین فرزند حسن بلقیه، پادشاه برونئی است. او در سال ۱۹۷۶ به دنیا آمد و در سال ۲۰۰۷ با خیر الخلیل، یک اشراف زاده و دستیار مدیر اجرایی دفتر نخست وزیری برونئی، ازدواج کرد. پدر مجیده، سلطان برونئی، ثروتمندترین فرد دنیا در سال ۱۹۹۷ بود.

۱۰- شیخه موضه بنت ناصر مسند – قطر

آشنایی با ثروتمندترین زنان مسلمان جهان

شیخه موضه دومین همسر از سه همسر شیخ حامد بن خلیفه ثانی، امیر سابق قطر، در سال ۱۹۵۹ به دنیا آمد. ثروت شیخ حامد نزدیک به ۸/۷ میلیارد دلار تخمین زده می‌شود. وجود منابع طبیعی‌ای همچون ذخایر گاز طبیعی در قطر سبب شده این کشور یکی از بالاترین درآمد سرانه در دنیا را داشته باشد و به همین دلیل یکی از نقاط پرطرفدار برای زندگی و کسب و کار در میان زنان و مردان ثروتمند خاورمیانه باشد.

منبع:روزیاتو

نظر بدهید