کیک پرتقالی با پوست پرتقال یک دسر جدید و متفاوت با عطر دلنشین پرتقال ،این دسر رو حتما در خانه درست کنید و از این تجربه لذت ببرید.
ابتدا سر پرتقال ها رو ببرید و توش رو خالی کنید و مواد کیک رو تا نصف پرتقال بریزید و پوست پرتقال رو با فویل بپوشانید و بگذارید داخل فر از پرتقال هایی استفاده کنید که پوست کلفت داشته باشد اگه پوست ش نازک باشه نتیجه ای نمی گیرید .
مواد لازم :
آرد دو لیوان
تخم مرغ چهار عدد
شکر یک لیوان
آب پرتقال ۱/۳لیوان
روغن مایع یک لیوان سر خالی
بکینگ پودر یک ق غ
وانیل یک ق م
پوست پرتقال رنده شده یک ق غ
طرز تهیه :
اول تخم مرغها و شکر و وانیل را با هم مخلوط کرده و با همزن خوب میزنیم تا پف کنه و کرم رنگ بشه روغن مایع و پوست پرتقال رو اضافه میکنیم و ۳۰ ثانیه با همزن خوب میزنیم بعد آرد و بکینگ پودر را که قبلا با هم الک کردیم رو نصفش رو آرام اضافه میکنیم و نصف آب پرتقال رو هم میریزم و آرام مخلوط میکنیم و در آخر تمام آرد و آب پرتقال رو هم میریزیم بعد در قالب مورد نظر ریخته و در فری که قبلا گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰درجه قرار میدیم .