کوکو سه لایه یا کوکو مجلسی تبریز یکی از پیش غذاهای سنتی و رایج شهر تبریز است
لایه اول :
تره خرد شده 300 گرم
آرد 2قاشق
نمک و فلفل ، ادویه ، گردو خردشده و زرشک به مقدار لازم
تخم مرغ 3عدد
مواد رو خوب باهم مخلوط میکنیم
لایه دوم :
2عدد سیب زمینی خرد شده و سرخ شده
1پیمانه قارچ سرخ شده
نصف پیمانه فلفل دلمه تفت داده شده
1قاشق پیازداغ
3عدد تخم مرغ رو
باهم مخلوط میکنیم
لایه سوم :
لوبیا سبزریز خردشده وبخارپزشده 2پیمانه
هویج نگینی خردشده وبخارپزشده 1پیمانه
گوشت چرخ کرده وتفت داده شده 200گرم
پیاز داغ 3قاشق
نمک وفلفل به میزان
تخم مرغ 3عدد
گردو و زرشک برای تزئین
مواد رو با هم مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم میذاریم کنار
کف قالب تفلون را چرب میکنیم و فر رو بادمای 180درجه روشن میکنیم
اول لایه سبزی رو میریزیم روشو صاف میکنیم سپس لایه سیب زمینی و قارچ دوباره روشو کاملا صاف میکنیم و لایه سوم لوبیا سبزرو میریزیم صاف میکنیم روشو باگردو تزئین میکنیم بمدت یک ساعت داخل فر قرار میدیم
رسپی : منیر جاوید