آموزش آشپزیپیش غذاغذاهای خارجی

کرپ گوشت و پنیر

1.9kبازدید

کرپ گوشت و پنیر ، آسون و خیلیی خوشمزه

کرپ گوشت و پنیر

مواد لازم برای کرپ ها :

4 تخم مرغ بزرگ
2 پیمانه و یا 473 میلی لیتر شیر
1/2 قاشق چایخوری نمک
1/4 پیمانه و یا 57 گرم کره، آب شده
2 و 1/4 پیمانه و یا 280 گرم آرد

مواد لازم برای داخل کرپ ها :

450 گرم گوشت چرخ کرده، 85% گوشت
1 پیاز متوسط ، رنده شده
1 قاشق غذاخوری شوید تازه
1 و نیم قاشق چایخوری نمک
فلفل سیاه
1/2 قاشق چایخوری پودر سیر
1 پیمانه پنیر موزارلا

2 قاشق غذاخوری کره، برای سرخ کردن کرپ ها

طرز تهیه :

همه مواد کرپ بجز آرد رو داخل مخلوط کن ، مخلوط کنین ، و یا با همزن بزنین ، 2-3 دقیقه .

بعد با 2 و 1/4 پیمانه آرد شروع کنین، اگه خیلی شل بود بازم آرد اضافه کنین.

تابه رو روی شعله ملایم بزارین

و برای هر کرپ، 1/4 پیمانه از مایع کرپ داخل تابه بریزین وسطش و هر دو طرفشو بپزین(بعد ازینکه یک طرفش پخت، طرف دومشو 30 ثانیه بپزین).

داخل تابه دیگه، روغن زیتون یا مایع بریزین و روی شعله ملایم بزارین

و گوشت، نمک، فلفل سیاه و پودر سیر رو بریزین داخل تابه و تفت بدین، 5-7 دقیقه .

سپس پیاز رو اضافه کنین و 2-3 دقیقه دیگه تفت بدین تا آبشو بکشه و روغن بندازه.

سپس از روی شعله بردارین و پنیر و شوید اضافه کنین و مخلوط کنین.

مواد رو داخل کرپها بزارین و تا کنین مثل عکس . انگار که پاکته .

در آخر هم داخل تابه دیگه ، 1/2 قاشق غذاخوری کره آب کنین و 3-4 تا از کرپ ها رو 2-3 دقیقه هر طرفشونو سرخ کنین تا طلایی شن

بعد بازم 1/2 قاشق غذاخوری کره آب کنین و … تا کرپ ها تموم شن.

گرم سرو کنین با خامه ترش یا ماست.

 

منبع: ashpazi_zahrabanoo

نظر بدهید