کیک شکلاتی بدون تخم مرغ یک کیک ساده کلاسیک است که نرم و مرطوب و اسفنجی می شود.
مواد لازم برای کیک شکلاتی بدون تخم مرغ :
آرد ۲ پیمانه
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری
پودر کاکائو یک سوم پیمانه
کره یک و نیم پیمانه
شیر تغلیظ شده یک و نیم پیمانه
آب گازدار یک و نیم پیمانه
وانیل نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک شکلاتی بدون تخم مرغ :
دمای فر را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۳۹۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید. در یک کاسه بزرگ، آرد، جوش شیرین، بکینگ پودر و پودر کاکائو را الک کنید.
کره بدون نمک را آب کنید و در یک کاسه بزرگ بریزید. شیر تغلیظ شده و وانیل را به آن اضافه کرده و با همزن بزنید. سپس آب گازدار را اضافه کنید.
مواد خشک را به موادتر اضافه کرده و هم بزنید.
مواد را با همزن خوب ترکیب کنید.
قالب را چرب کرده و روی آن کمی آرد بپاشید. آرد اضافی را گرفته و سپس خمیر کیک را داخل قالب بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه داخل فر قرار دهید. سپس دمای فر را تا ۱۸۰ درجه سانتیگراد کم کنید تا کیک خوب بپزد.
بعد از اینکه سرد شد از قالب خارج کنید.
نکته برای تهیه کیک شکلاتی بدون تخم مرغ :
برای تهیه شیر تغلیظ شده از شیر معمولی کافیست دو و نیم لیوان شیر را با حرارت غیر مستقیم (روش بن ماری) بجوشانید تا در نهایت ۱ لیوان شیر تغلیظ شده به دست بیاید. این کار را درون فر و مایکروفر و حرارت مستقیم هم میتوانید انجام دهیم، اما کیفیت آن به اندازه بن ماری خوب نخواهد بود. در کل برای تهیه شیر تغلیظ شده باید ۶۰ درصد شیر اصلی را تبخیر کنید.
منبع : bartarinha.ir