مرغانه انار یک املت با ریشه شمالی با اصالت مازندرانی و گیلانی است که از ترکیب تخم مرغ و دانه انار ترش و شیرین درست میشود.
مواد لازم برای ۲ نفر
کره: ۲ قاشق غذاخوری
پیاز قرمز: ۱ عدد متوسط و نگینی خرد شده
سیر: ۱ حبه رنده شده یا له شده
انار دانه شده: ۱ پیمانه
تخم مرغ: ۲ عدد درشت
نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه
در یک ماهیتابه متوسط کره را گرم کنید. پیازهای نگینی خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و طلایی شوند. سپس سیر را اضافه کنید. وقتی بوی سیر بلند شد دانه انار تازه را اضافه کنید و حدود ۷ دقیقه روی شعله ملایم گاز هم بزنید تا آب دانهها مقداری گرفته شود. سپس تخم مرغها را مستقیم روی دانههای انار بشکنید. اجازه دهید کمی سفید خودش را بگیرد و سپس زرده را مقداری باز کنید و هم بزنید. نمک املت را هم اندازه کنید. زرده این املت باید عسلی باشد و سفیده هم باید خودش را بگیرد.
اکالا