قارچ شکم پر با گوشت یکی از پیش غذاهای ساده شیک و خوشمزه است که به راحتی آماده و سرو می شود لذا برای تهیه این غذا به تعدادی قارچ بزرگ نیاز داریم که قارچ شکم پر رو به عنوان غذای اصلی هم میتونید میل بفرمایید.
مواد لازم :
قارچ بزرگ شش عدد
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
نمک و فلفل مقداری
پنیر پیتزا مقداری
پیاز یک عدد
رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
پیاز را خرد کرده و تفت دهید سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید بعد از کمی که تفت دادید به آن نمک و فلفل رب اضافه می کنیم.
کلاهک قارچ را از پای آن جدا کرده و خرد میکنیم و به مواد گوشتی اضافه می کنیم.
مواد گوشتی را درون کلاهک قارچ ریخته
روی آن پنیر پیتزا می ریزیم و داخل فر به مدت ۵ دقیقه و با حرارت ۱۳۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم.
از این غذا میتوانید برای مهمانی های خود استفاده کنید.
معمولا استفاده از شکل گرد قارچ در طبخ غذا بسیار کم رایج است و استفاده از آن را محدود می کنند به قطعه های کوچک برش خورده که در مخلفات غذا استفاده می شود اما قارچ قابلیت زیادی برای پخت انواع غذا دارد.
خوب آموزش آشپزی بدون تجهیزات آشپزخانه خاصی به خوشی باشه و نوش جان
منبع : ashpazkhaneha.com