آموزش آشپزیکافه رسانه

فیلم آموزش تهیه خورش بادام مجلسی

1.8kبازدید

مواد لازم برای تهیه خورش بادام مجلسی :

گوشت خورشتی 400 گرم

خلال بادام 150 گرم

زرشک سیاه 100 گرم

پیاز خلالی خرد شده یک عدد متوسط

رب دو قاشق غذا خوری

زعفران دم کرده دو قاشق غذا خوری

زردچوبه یک دوم قاشق چایخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز پخت :

مقداری روغن داخل قابلمه ریخته و داغ می کنیم و پیاز را به آن اضافه می کنیم..دو سه دقیقه بعد , گوشت را به آن اضافه و تفت می دهیم تا رنگ آن عوض شود و زرد چوبه را اضافه می کنیم .. رب را  و مقدار کمی فلفل سیاه اضافه می کنیم .. دو پیمانه آب جوش به گوشت اضافه ,حرارت گاز را کم و به مدت یک ساعت و نیم تا دو ساعت میگذاریم تا گوشت کامل بپزد .. در ماهی تابه مقداری کره آب کرده و خلال بادام و زرشک را اضافه و خوب تفت داده و کمی زعفران اضافه می کنیم .. دو سه دقیقه تفت می دهیم .. مخلوط را به گوشت اضافه می کنیم .. درب قابلمه را گذاشته و نیم ساعت صبر می کنیم .. نمک غذا را هم چک کنید .. خورشت خلال ما حاضر است ..

نظر بدهید