طرز تهیه کیک شنی محبوبترین کیک عصرانه ترکیه ای
شاید اسم این کیک براتون کمى نا آشنا باشه اما این نوع کیک یکى از محبوب ترین انواع کیک های عصرانه در کشورهاى عربی و ترکیه محسوب میشه.
شدیدا توصیه میشه براى یک بار هم که شده کیک شنی را امتحانش کنید فوق العادست. بافتی نرم و عالی داره.
مواد لازم برای تهیه کیک شنی
ماست خامه ایی ۲/۳ پیمانه
روغن مایع ۲/۳ پیمانه
شکر ۲/۳ پیمانه
تخم مرغ ۳عدد
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
آرد سفید ۱و۱/۴ پیمانه
بکین پودر ۱ق غ سرخالی
مواد لازم برای رویه کیک شنی
شیر عسلی ۱/۴ قوطی
پودر نارگیل ۱/۲ پیمانه
دستور پخت کیک شنی
ماست خامه ای، روغن مایع، شکر، تخم مرغ و وانیل را با همزن برقی مدت پنج دقیقه همزده تا یکنواخت شود.
آرد و بکینگ پودر را که ۳ بار الک کرده ایم، به مواد کیک شنی اضافه کرده و با لیسک هم می زنیم.
مایه کیک شنی را در سینی فر یا قالب به ابعاد نوزده در بیست و هشت سانت ارتفاع که از قبل کاغذ روغنی انداخته و چرب کرده ایم می ریزیم.
قالب را در فر گرم ۱۷۵ درجه به مدت ۲۵ دقیقه یا تا وقتی خلال چوبی تمیز از کیک بیرون بیاد می پزیم.
کمی شعله بالا را رو روشن کرده تا روی کیک طلایی شود. که البته این مدت بستگی به فرهای مختلف داره.
طرز تهیه مواد رویه کیک شنی
بعد از اینکه کیک را از فر بیرون آوردیم شیر عسلی را روی سطح کیک می مالیم.
سپس پودر نارگیل بو داده (بدون روغن تفت می دهیم) را روی سطح کیک می ریزیم و بعداز خنک شدن برش میزنیم.
نوش جان
منابع: کانال هنر آشپزان برتر/آشپزی ستاره