طرز تهیه کیک شربتی یه کیک خوشمزه و پرطرفدار که طعم بی نظیری دارد.
مواد لازم :
آرد ۲ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
ماست ۱ پیمانه
روغن مایع ۱ پیمانه
تخم مرغ ۴عدد
پودر هل ۱ قاشق چایی خوری
بکینگ پودر ۲ قاشق چایی خوری
مواد لازم برای شربت :
آب ۱ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
گلاب ۱/۴ پیمانه
پودر هل و زعفران به میزان لازم
پودر پسته , خلال پسته , پودر نارگیل به میزان لازم برای تزیین
طرز تهیه :
در ابتدا روغن مایع و شکر با هم در ظرفی مناسب ریخته و خوب هم بزنید تا یکدست شوند .
سپس در این مرحله تخم مرغ ها دانه دانه اضافه کنید به این صورت که بعد از ریختن هر تخم مرغ خوب هم بزنید تا مخلوط شود سپس بعدی را بریزید .
پودر هل و ماست ( باید ماست شیرین استفاده کنید ) را اضافه کنید و هم بزنید تا مایه یکدستی داشته باشید .
در آخر هم آرد رو با بکینگ پودر مخلوط کنید و به مایه کیک اضافه کنید فقط نباید در این مرحله خیلی هم بزنید فقط درحد مخلوط شدن آرد با مواد کیک کافی هست .
داخل قالب مناسب ( من معمولا از پریکس فرانسوی مستطیلی که میدونم توی همه خونه وجود داره استفاده میکنم ) کاغذ روغنی بریزید مایه کیک را یکدست پهن کنید .
قالب را در فر ۱۸۰ درجه که از قبل روشن کردید که گرم شود به مدت تقریبی ۳۰ دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد و رویه آن هم طلایی رنگ شود .
برای تهیه شربت آب و شکر و پودر زعفران را در قابلمه مناسبی ریخته روی حرارت قرار دهید تا به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد سپس گلاب و پودر هل را اضافه کنید .
وقتی کیک پخت بگذارید در همون قالب کاملا سرد شود و همچنین شربت هم باید سرد باشد سپس کیک را به شکل دلخواه با یک چاقوی تیز داخل همون قالب برش دهید ( لوزی یا مربع یا مستطیل ) شربت سرد شده را روی کیک سرد شده بریزید بطوریکه شربت کاملا روی کیک را بپوشاند ۱ تا ۲ ساعتی به همون صورت قالب را کنار بگذارید تا شربت جذب کیک شود .
سپس به دلخواه پودر نارگیل یا پودر پسته یا خلال پسته روی کیک بریزید .
منبع: آشپزون