کوکی کره ای با تزیین گل بنفشه البته با هر نوع گل خوراکی میشه انجام داد.
مواد لازم :
آرد سفید1و1/4پ
پودر شکر1/4پ
کره همدمای محیط و نرم100گرم
وانیل1/4ق چ
شیر در صورت نیاز2ق غ
مواد لازم برای روی کوکی :
سفیده تخم مرغ
شکر
گل بنفشه
طرز تهیه :
کره ، پودر شکر ، وانیل و آرد را با هم مخلوط کنید و کاملا ورز دهید تا یکدست و خمیری شکل شده چسبنده نباشد
اگر یکدست نشد یک قاشق شیر اضافه کنید و اگر لازم بود یک قاشق دیگر
خمیر کاملا لطیف بدون چسبندگی باید باشد
خمیر را بین دو کاغذ با کمک وردنه باز کنید.زیاد ضخیم نباشد نازک هم نباشد
کاتر زده و درون سینی فر که کاغذ گذاشتید قرار دهید.
درون فری که از قبل با حرارت 160 در جه سانتی گراد گرم شده به مدت 20_25 دقیقه قرار دهید.
اطراف کلوچه ها کمی طلایی شود.پس از آن اجازه دهید تا کاملا خنک شود.
گل بنفشه ها را کاملا شسته و روی دستمال حوله قرار دهید تا رطوبت آن گرفته شود
قسمت دم آنرا جدا کنید.
یک عدد سفیده تخم مرغ را با چنگال بزنید تا از لختگی درآید.
سپس با برس روی کوکی ها بمالید گل بنفشه روی آن گذاشته کمی با دست فیکس کنید
و مجددا لایه نازکی سفیده تخم مرغ بزنید کمی شکر بپاشبد و مجددا به مدت 5 دقیقه در همان دمای 160 درجه قرار دهید .
منبع: najmeh_shariat