آموزش آشپزیپیش غذاغذاهای ایرانی

طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز

2.6kبازدید

آموزش طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز مجلسی خوشمزه تبریزی با گوشت یک غذای ایرانی

طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز

مواد لازم برای کوکوی لوبیا سبز

« لوبیا سبز خرد شده :: 700 گرم »

« هویج نگینی شده :: 4 عدد »

« پیاز خرد شده بزرگ :: 1 عدد »

« گوشت چرخ کرده :: 300 گرم »

« سیب زمینی نگینی خرد شده متوسط :: 4 عدد »

« تخم مرغ ::  6 عدد »

« زرشک :: 2/3 پیمانه »

« نمک و ادویه :: به میزان لازم »

« روغن برای سرخ کردن :: به مقدار کافی »

طرز تهیه کوکو لوبیا سبز مجلسی:

برای تهیه کوکو لوبیا سبز ابتدا لوبیا و هویج خرد شده را با هم بپزید تا حدی که  آب آن کاملا خشک شود. سپس سیب زمینی ها و پیاز را به صورت جداگانه سرخ کنید.

گوشت را به پیاز سرخ شده اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا گوشت بپزد. تخم مرغ ها را درون ظرفی مناسب بشکنید ،

سپس لوبیا و هویج را اضافه کنید و بعد از آن سیب زمینی و گوشت سرخ شده را اضافه کنید. در این مرحله زرشک را به مواد کوکو اضافه کنید

و مواد را کاملا هم بزنید تا مخلوط شود و بعد از مخلوط کامل مایع کوکو لوبیا سبز را داخل ماهی تابه سرخ کنید.

سپس می توانید به همراه خیارشور و گوجه فرنگی میل نمایید.

کوکوی لوبیا سبز در فر:

فر را با دمای 210 درجه روشن کنید. قالب را خوب چرب کنید. مواد را درون آن بریزید و با پشت قاشق صاف کنید. بعد زرشک، پیاز داغ خلالی و سیب‌زمینی خلالی را روی آن بپاشید و با پشت قاشق کمی فشار دهید تا روی سطح کوکو لوبیا سبز قرار نگیرد.

بعد روی قالب را فویل بکشید و از چند جا سوراخ کنید. آن را ردیف وسط فر قرار داده و 30 دقیقه بپزید. بعد از این مدت دما را بگذارید روی 190 و قالب را بگذارید کف فر و به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید تا روی کوکو هم طلایی شود و ببندد.

منبع: mepatogh

نظر بدهید