طرز تهیه پودینگ شاهتوت یک دسر خوشمزه و متفاوت و مناسب فصل ، اگر دوست دارید این پودینگ رو تمام مدت سال درست کنید میتونید شاهتوت تازه رو در فریزر نگهداری کنید.
مواد لازم :
1 لیتر شیر سرد
1 لیوان شکر یا کمتر
1 فنجان قهوه خوری ، آرد برنج (اگه دوس ندارین با آرد معمولی جایگزین کنین)
5 گرم وانیل شکری (شکر دار)
1 فنجان قهوه خوری، نشاسته گندم یا ذرت
2 عدد بیسکوییت بادامی (پودر شده)
300 گرم شاهتوت
2 قاشق غذاخوری شکر
طرز تهیه :
ساقه های شاهتوت هارو تمیز کنین ، داخل مخلوط کن ، خوب مخلوط کنین و سپس داخل قابلمه بریزین و 2 قاشق غذاخوری شکر هم اضافه کنین و 2-3 دقیقه بجوشونین و از الک رد کنین .
سپس شیر، نشاسته، آرد و شکر رو مخلوط کنین تا نشاسته حل شه ، سپس داخل قابلمه بریزین و آب شاهتوتی که آماده کردین رو اضافه کنین و مدام هم بزنین و بپزین ، بعد که غلیظ شد ، وانیل رو اضافه کنین و از روی شعله بردارین.
پودینگ رو داخل ظرف های سرو بریزین ، بعد پودر بیسکوییت بعد بازم پودینگ بریزین و با باقیمانده پودر بیسکوییت و شاهتوت تزیین کنین.
حداقل 2 ساعت در یخچال بذارید .
منبع: ashpazi_zahrabanoo