آموزش آشپزیپیش غذاغذاهای خارجی

طرز تهیه پاستا قالبی

1.9kبازدید

طرز تهیه پاستا قالبی یه غذای سالم و محبوب تمام اعضای خانواده مخصوصا بچه ها پس حتما این غذا رو امتحان کنید.

طرز تهیه پاستا قالبی

مواد لازم برای 5 نفر :

پاستا (لوله ای درشت و تو خالی) ٤٠٠گرم

گوشت چرخ كرده ياژامبون مرغ ٢٠٠ گرم

پنیر پیتزا ٦٠٠ گرم

سس لازانیا به میزان لازم

سس گوجه فرنگی به میزان لازم

آویشن به میزان لازم

پودر سیر ٢ق م

پودر موسیر ١ق م

جعفری (ساطوری شده) ٣ق غ

طرز تهیه :

1. ابتدا پاستا را به مرحله آبکشی رسانده و آن را کمی زنده تر از حد معمول آبکشی کنید . ظرفی مناسب انتخاب کرده و داخل آن فویل پهن کنید طوری که کناره های آن بالاتر قرار بگیرد (در حدی که روی پاستا را بپوشاند).
2. پاستا آبکش شده را به صورت ایستاده داخل ظرف بچینید و آنها را محکم به هم بفشارید تا فضای خالی بین آنها باقی نماند.
3. گوشت چرخ كرده ياژامبون مرغ را مربعی خرد کرده و در روغن کمی سرخ کنید و به آن آویشن ، پودر سیر و پودر موسیر را اضافه کرده و کمی تفت دهید . مواد حاضر شده را به سس لازانیا اضافه کرده و جعفری ساطوری شده را نیز اضافه کنید و آنها را با هم خوب مخلوط کنید . سس را داخل قیف یا نایلون ریخته و با احتیاط داخل پاستاها بریزید.
4 .وقتی همه پاستاها با سس پر شدند روی آنها پنیر پیتزا رنده شده ریخته و فویل را روی پاستا برگردانید و ظرف را به مدت ٢٠ تا٣٠دقیقه داخل فر داغ شده قرار دهید تا پاستا بپزد.وقتی پاستا آماده شد فویل را به دقت خارج کرده و داخل ظرف مورد نظر قرار دهید و آن را باز کرده و روی پاستا را با سس قرمز تزیین كنيد .

طرزتهيه سس سفيد : سس بشامل

يه پياز كوچك رو رنده كرده با كره تفت ميديم بعد دو قاشق پر آرد سفيد توش ميريزيم و تفتش ميديم .حالا يه ليوان سرشير گرم رو آروم آروم توش ميريزيم و روى حرارت ملايم مرتب هم ميزنيم . نمك و فلفل هم ميزنيم . اگه دوست داشته باشيد يه تيكه پنير گودا طعمشو فوق العاده ميكنه ، اين سس بايد به غلظت ماست شل باشه .

 

منبع : fatima_moeni

نظر بدهید